« Hi-tech
objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca
COOL

Mass Effect: Andromeda u 4K HDR-u

Tijekom videa možemo videti da Ansel nije samo alat koji vole korisnici, već i developeri koji ga koriste tijekom procesa razvoja igre

Genijalno!
Genijalno! (NVIDIA)
Više o

Mass Effect: Andromeda

Developeri također koriste Ansel

Uz HDR, Mass Effect: Andromeda koristi i NVIDIA Ansel tehnologiju. Tijekom videa možemo videti da Ansel nije samo alat koji vole korisnici, već i developeri koji ga koriste tijekom procesa razvoja igre. 

NVIDIA Ansel je novi način za izradu screenshotova igre i može se naći u mnogim igrama kao što su ARK: Survival Evolved, Conan Exiles, Dishonored 2Mirror's Edge CatalystObductionWar Thunder, Watch Dogs 2, The Witcher 3: Wild Hunt The Witness, a od nedavno je i dodat u Unity Engine i Unreal Engine kao plug-in.

NVIDIA i BioWare rade zajedno na tome da naprave PC verziju igre Mass Effect: Andromeda potpuno novim putem suradnje na aspektima igre kao što su napredne tehnologije, stabilnost, perfomanse, ali i G-Sync i GeForce Experience. 

Preporučene specifikacije za igru

Electronic Arts i BioWare su objavili svoje preporučene specifikacije kada je u pitanju Mass Effect: Andromeda i one uključuju PC sa GeForce GTX 1060 grafičkom karticom.

Ukoliko želite igrati u visokim rezolucijama i grafičkim podešavanjima, grafičke kartice GeForce GTX 10701080, ili 1080 Ti su odličan izbor. 

Ekskluzivni video demonstrira gameplay u 4K uz HDR i uključuje intervjue sa developerima igre:

24.03.2017. 11:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh