« Hi-tech
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
NOVO

Android LMP - 4 razloga zbog kojih bi vam se mogao svidjeti

Lemon Meringue Pie stiže
Lemon Meringue Pie stiže (Arhiva)
Više o

karakteristike

,

Android L

,

Lemon Meringue Pie

Android L ili LMP (Lemon Meringue Pie) kuca na vrata. Nakon dugo vremena nova inačica Android LMP donosi vizualne ali i radikalne tehničke promijene usmjerene na veću učinkovitost i brzinu  u odnosu na prethodne generacije operativnog sustava uz  nove načine rada za uštedu energije i njenu bolju autonomiju.

Nažalost, neće svi modeli dobiti nadogradnje Android LPM sustava ali androidaši su već ionako navikli na takav scenarij.

Dakle, što bi vam se moglo svidjeti u Android LMP inačici?

1. Novo Android sučelje će se ponašati kao da ima fizikalna svojstva. Sve će bit animirano i intuitivno. Najjednostavnije funkcije će se standardizirati i postati vrlo jednostavne čak i za one koji tek ulaze u svijet malog zelenog robota. 

2. Obavjesni centar je više bogatiji informacijama. Upravljanje informacijama će se odvijati prema prioritetu te potpuno iskorištavati struktura Google Now. Sukladno tome zaključani zaslon će sadržavati mnogo više informacija nego prije.

3. Prilagodljiv tihi način rada Svi ste bili u situaciji da ste morali odraditi neki posao i pri tome biti vrlo koncentrirani, ili ste se jednostavno morali naspavati. Od sada će te moći odlučiti tko vas može prenuti iz sna, omesti tijekom sastanaka, predavanja, druženja s obitelji ili nekom izuzetno vama dragom osobom. 

4. Kreiranje više korisničkih profila Nova inačica Androida donosi kreiranje više korisničkih osobnih profila, kako bi se odvojili podaci za posao, od privatnih, javno dostupnih ili da mirno možemo staviti smartphone u ruke djeteta.

18.09.2014. 09:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh