« Život
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
TEČAJ

Ana Begić Tahiri i Hrvoje Kraševac mladence besplatno podučili plesu

Otvorena besplatna plesna škola za buduće mladence u Mariji Bistrici

Sjajna inicijativa u Bluesun hotelu Kaj
Sjajna inicijativa u Bluesun hotelu Kaj (Bluesun)
Više o

plesna škola

,

Ana Begić Tahiri

,

Hrvoje Kraševac

,

Bluesun hotel Kaj

Vijest koja će zasigurno obradovati sve buduće mladence, Ana Begić Tahiri i Hrvoje Kraševac ove su nedjelje otvorili besplatnu plesnu školu za buduće mladence u Mariji Bistrici. U društvu dvadeset mladih parova, Ana i Hrvoje su nakon više mjesečne stanke ponovno zaplesali.

Ana Begić Tahiri se s ponosom sjeća svojih plesnih početaka za glazbeni spektakl Ples sa zvijezdama, za kojeg su pripreme bile uzbudljive, ali iznimno zahtjevne. „Plesne pripreme su za mene bile veliko iskustvo snalaženja u uvjetima nesvakidašnjeg nastupa. Nadam se kako će mladenci ohrabreni mojom pričom i tečajem prihvatiti izazov, naučiti nešto te hrabro stati na plesni podij kada bude najviše trebalo", ističe Ana.

Ana i Hrvoje su tečaj otvorili u Bluesun hotelu Kaj koji godinama osluškuje potrebe mladenaca u Mariji Bistrici, prepoznatoj destinaciji za vjenčanja.

Besplatna plesna škola će se odvijati u nekoliko ciklusa, a prijave za sudjelovanje se mogu izvršiti na web stranici www.hotelkaj.hr ili Facebook profilu www.facebook.com/HotelKaj

12.03.2013. 03:18:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh