« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 6 mjeseci

Amy shrvana jer Blake mora natrag u zatvor

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Corbis)
Više o

Amy Winehouse

,

Blake Fielder-Civil

Muž britanske zvijezde soula Amy Winehouse, Blake Fielder-Civil (26), mora se vratiti u zatvor jer je prekršio odredbe uvjetnog puštanja na slobodu, objavio je list "The Sun" u srijedu.

Fielder-Civil naime nije prošao na testu narkotika, iako je nakon zatvora prošao terapiju odvikavanja i najvažniji mu je uvjet za oslobađanje bio da ostane "čist". Sada će, kako piše list, možda morati ostati u zatvoru sve do početka 2010. godine.

Fielder-Civil uvjetno je pušten početkom studenog, nakon čega je morao odmah u kliniku za odvikavanje.

Muž također ovisne pjevačice Winehouse osuđen je u srpnju zbog napada na barmena i ometanja pravosuđa na kaznu zatvora od 27 mjeseci. Veći dio kazne već je odsjedio u istražnom pritvoru, a uvjetno je oslobođen uz uvjet liječenja ovisnosti.

Winehouse i Fielder-Civil su u braku godinu i pol dana, međutim, posljednjih su mjeseci sve češće glasine da je brak u krizi.

Fielder-Civil prošloga je tjedna u nekoliko intervjua britanskim tabloidima tvrdio kako od svoje poznate supruge u slučaju rastave ne traži nikakvu financijsku naknadu, a također je rekao da je za ovisnost Amy Winehouse on kriv jer ju je "navukao" na teške droge. (hina/metro-portal)

03.12.2008. 10:42:50
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh