« Svijet
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
BEZ KAMERA I FOTOAPARATA

Amy posljednji put ispratili rodbina i bliski prijatelji

Mjesto i vrijeme posljednjeg ispraćaja držani su u tajnosti kako bi se sačuvao privatni karakter ceremonije

Posljenji oproštaj od pjevačice
Posljenji oproštaj od pjevačice (guardian.co.uk)
Više o

umrla Amy Winehouse

,

Amy Winehouse

Na londonskom groblju Edgwarebury uski krug rodbine i prijatelja prerano preminule Amy Winehouse oprostio se s britanskom pjevačicom u intimnoj atmosferi, bez kamera i fotoaparata, piše Hina.

Mjesto i vrijeme posljednjeg ispraćaja držani su u tajnosti kako bi se sačuvao privatni karakter ceremonije. Međutim, obožavatelji i fotografi okupili su se duž puta koji je vodio do groblja Edgwarebury, kao i ispred njega.

Tijelo Amy Winehouse pronađeno je u subotu u njezinoj kući u Camdenu, u sjevernome dijelu Londona. Pjevačica se godinama borila s drogom i alkoholom. Obdukcijom još nije ustanovljen uzrok smrti 27-godišnje pjevačice a policija čeka nalaze toksikoloških pretraga koji bi trebali biti gotovi za dva do četiri tjedna.

Među okupljenima na posljednjem ispraćaju bili su Amyin bliski suradnik Mark Ronson, televizijska zvijezda Kelly Osbourne s frizurom u stilu Amy Winehouse, kao i George Michael.

Amyin otac Mitch Winehouse obratio se posljednji put svojoj kćeri riječima: "Laku noć, moj anđele, lijepo spavaj. Tvoji tata i mama vole te više nego ikada".

Nakon molitvi na engleskom i hebrejskom, obitelj i prijatelji otpjevali su najdražu pjesmu Amy Winehouse, "So Far Away" Carole King. Amy Winehouse potom je kremirana.

"Nadam se da je sada našla mir", napisao je George Michael na Twitteru.

26.07.2011. 20:08:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh