« Fun
objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca
VATRENI MARKETING

Amerikanac svakom kupcu automobila nudi pušku AK-47

"Htio sam privući pozornost, htio sam da se govori o meni. To je reklama", kazao je domišljati Nick Ginetta

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)
Više o

automobil

,

kalašnjikov

,

AK-47

,

puška

Američki prodavač dostavnih vozila ovih je dana utrostručio prodaju nudeći u promotivnoj akciji jurišnu pušku AK-47 za kupnju dostavnog vozila.

"Počeli smo u srijedu (11. studenoga), na dan ratnih veterana. Za četiri dana sam utrostručio prodaju", rekao je Nick Ginetta, direktor prodaje Nations Trucksa u Sandfordu, u Floridi, koji za svaki kupljeni pick-up nudi bon za poluautomatsku jurišnu pušku kalašnjikov koju se može podići u obližnjoj trgovini oružjem.

"Htio sam privući pozornost, htio sam da se govori o meni. To je reklama. Ipak, nisam očekivao ovolik uspjeh", rekao je prodavač, bivši veteran, aktivist za pravo na nošenje oružja. "Moji su kupci športaši, lovci i ribolovci. Da prodajem (južnokorejska vozila) Hyundai, ne bih se ovako reklamirao", rekao je.

Tako je u samo četiri dana izdao 21 bon za AK-47 i planira nastaviti akciju do konca mjeseca, budući da na skladištu ima stotinjak pušaka. "Ne morate uzeti oružje, možete uzeti i nešto drugo", dodao je, ističući da se oni koji uzimaju puške moraju podvrgnuti uobičajenoj provjeri o nekažnjavanju na sudu. Zaposlenici trgovine zbijaju šale na račun uspjeha akcije: "Šefe! Na vezi 1 je Bin Laden, želi kupiti pick-up". "Ne znam što Obama kaže na ovo. Zasad me nije zvao", rekao je u šali. (hina/metro-portal)

16.11.2010. 08:25:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    MILOS
    09.04.2012. 22:18
    MILOSSSSS
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh