« Biznis
objavljeno prije 10 godina
HAKOM

Ako operateri dignu cijene, možete raskinuti ugovor

HAKOM se oglasio nakon najava operatera da će zbog novih nameta Vlade morati podići cijene i poslao ohrabrujuće vijesti korisnicima

Nema više prelijevanja na korisnike bez pitanja
Nema više prelijevanja na korisnike bez pitanja (Arhiva)
Više o

raskid ugovora

,

mobilni operateri

,

HAKOM

,

ugovorna obaveza

Da smo stvarno članica EU ne vidi se gotovo nigdje, složit će se svi stanovnici ove jadne zemlje, no barem je nekim stvarima došao kraj. Tako je Vlada odlučila lupiti novi harač mobilnim operaterima, ne bi li napunila blagajnu koju prazne Audiji, smartphoni i obilno ručavanje, no operateri to ne mogu kao do sada, mrtvi-hladni, preliti na korisnike.

Naime, povodom najavljenog dizanja cijena javio se HAKOM, vjerovali ili ne, objasnivši kako u tom slučaju operateri prvo moraju svakog korisnika izvijestiti o novim cijenama koje vrijede za njega, a osim toga i jasno dati do znanja da se zbog toga može raskinuti ugovorna obaveza bez ikakve naknade zbog prijevremenog raskida.

U stručnom mišljenju stoji da svaka promjena cijena usluga operatora predstavlja izmjenu pretplatničkih ugovora operatora s postojećim korisnicima, što njima daje pravo na jednostrani raskid ugovora u roku od 30 dana bez naknade.

Nije loše, barem nešto ...

27.05.2014. 14:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh