« Hrvatska
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
AFERA?

Akcijski plan Barbika - SDP-ov spin ili paraobavještajna smicalica

Predizborna kampanja za predsjednika Hrvatske već je počela, a po običaju tu su i zakulisne igre obje strane

Ivo Josipović želi i dalje uživati na Pantovčaku
Ivo Josipović želi i dalje uživati na Pantovčaku (Arhiva)
Više o

Kolinda Grabar-Kitarović

,

Ivo Josipović

,

obavještajno podzemlje

,

Afera Barbika

,

Akcijski plan Barbika

Akcijski plan Barbika navodno je kodno ime za aktivnosti koje bi trebale difamirati Kolindu Grabar-Kitarović koje se SDP očito boji više nego vraga, a ni Josipoviću nije svejedno jer mu je baš lijepo na Pantovčaku.

U ured Ive Josipovića stigao je navdni dokument sastavljen na trinaest stranica s nazivom 'Akcijski plan Barbika - radna verzija, strogo povjerljivo', koji sadrži popis aktivnosti kojima bi se u predstojećoj predsjedničkoj kampanji trebala diskreditirati HDZ-ova kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović, potvrđeno je iz Ureda predsjednika.

Josipović se odmah ogradio od dokumenta, tvrdeći da će ga dobiti i mediji, a prema njegovim riječima radi se o podmetanju famoznog "paraobavještajnog podzemlja" koje ima za cilj srušiti njegov ugled među građanima. 

Za sada, moramo reći, nismo dobili ništa slično, a radi li se o spinu samog SDP-a ili je Karamarkova ekipa opet bila nestašna, možda i shvatimo jednog dana ... Sve u svemu, igrice za Pantovčak su počele, pripremite se za hrpu gluposti u mjesecima koji dolaze.

04.07.2014. 08:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh