« Hrvatska
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
HAK:

A1 od Sv. Roka do Maslenice otvorena za sav promet

Jak vjetar i dalje ometa promet na autocesti A6 i na Jadranskoj magistrali, a u prekidu su neke trajektne linije

A1 od Sv. Roka do Maslenice otvorena za sav promet
A1 od Sv. Roka do Maslenice otvorena za sav promet (Andrija Lučić/Cropix)
Više o

promet

,

bura

,

HAK

,

vjetar

,

autocesta A1

,

nova izdanja

Dionica autoceste A1 od čvora čvor Sveti Rok do čvora Maslenica otvorena je za sva vozila, a D54 Maslenica-Zaton Obrovački otvorena je samo za osobna vozila, izvijestio je poslijepodne u 16 sati Hrvatski autoklub (HAK).

Zboj jakog vjetra samo osobna vozila smiju prometovati dionicom autoceste A6 Delnice-Kikovica (u smjeru Rijeke), Paškim mostom i Jadranskom magistralom od Senja do Svete Marije Magdalene.

Na dionici Jadranske magistrale od Bakra do Novog Vinodolskog zabrana je za vozila I. skupine - autobusi na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, a između Novog Vinodolskog i Senja dodatno za kombi vozila te vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

Na autocesti A4 Zagreb-Goričan, zbog sanacije nadvožnjaka na čvoru Kraljevečki Novaki prometuje se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Obilazak je preko čvora Popovec i dalje županijskim cestama.

Na autocesti A 3, zbog sanacije nadvožnjaka, zatvoren je izlaz Lužani za vozila koja prometuju u smjeru Slav. Broda. Obilazak je izlaz Nova Gradiška ili Slavonski brod zapad. U smjeru Zagreba prometuje se nesmetano.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 tone.

U prekidu je trajektna veza za otok Rab na liniji Jablanac-Mišnjak. Trajekti na liniji Valbiska-Lopar prevoze samo osobna vozila. Katamaran na relaciji Split-Bol-Jelsa isplovit će iz Splita za Stari Grad bez pristajanja u luci Bol i Jelsa. (hina/metro-portal)

19.10.2010. 17:39:28
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh