« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
Sve za izgled

8 najpoželjnijih dijelova tijela slavnih osoba

Plastični kirurzi diljem svijeta uvijek slušaju ista imena kada im klijenti izlažu svoje zahtjeve

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

plastična kirurgija

,

slavne osobe

,

dijelovi tijela

Bilo kako bilo, kirurzi upozoravaju da ne mogu činiti čuda. ˝Teško je nalikovati drugoj osobi. A trend u plastičnoj kirurgiji može se svesti pod jednu riječ: prirodno. Pokušavajući izgledati poput druge osobe, a da nemate sličnu konstituciju lica, dovest će vas do potpuno umjetnog izgleda˝, objašnjava Dr. John Bonanno, specijalist za estetsku kirurgiju iz New Yorka.  Donosimo vam popis najtraženijih dijelova tijela slavnih osoba, prema anketama.

1.  Angelina Jolie: Najtraženije usne - pomogle su joj da postane svjetski seks simbol, stoga nije čudo da žene iz cijelog svijeta žele imitirati takve usne uz pomoć kolagena. Uz njene, vrlo su tražene i usne Scarlett Johansson.

2.  Matthew McConaughey: Najtraženiji trbušni mišići - žudnja su skoro svakog muškarca. Mnogi ih zahtijevaju od plastičnih kirurga nemajući na umu da postoji i prirodan, ali teži način da se to postigne - vježbanjem.

3. Kim Kardashian: Najtraženija stražnjica - Kim inzistira da je sve na njoj prirodno pa tako i stražnjica, kojom je istisnula Jennifer Lopez s prve pozicije.

4. Brad Pitt: Najtraženija stražnjica u muškaraca - i muškarci žele imati dobru pozadinu, pa je ona nalik Pittovoj čest zahtjev u ordinacijama plastičnih kirurga.

5. Jessica Simpson: Najtraženije grudi - njezine grudi su toliko božanske, da ih je čak i njezin otac, inače bivši baptistički svećenik, blagoslovio. Žene često traže implatante kojima će dobiti taj izgled.

6. Arnold Schwarzenegger: Najtraženija prsa - premda je sada guverner Kalifornije, a ne heroj akcijskih filmova, muškarci i dalje žude za izgledom njegovih prsnih mišića.

7. Madonna: Najtraženije jagodice - i u dobi od 51 godina pop zvijezda izgleda jednako dobro kao i u mladosti. Dovoljno da mnoge žene požele sličan izgled lica.

8. David Beckham: Najtraženije noge - mnogi muškarci žele izgled njegovih kvadricepsa i listova. A ako takvim izgledom mogu osvojiti nekog poput Victorie Beckham, tim bolje.

 

 

18.11.2009. 09:02:04
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh