« Film
objavljeno prije 3 godine i 10 mjeseci
FILM

7. Revija europskog filma

Ulaz na sve projekcije je slobodan, no broj sjedala je ograničen pa pozivamo gledatelje da zauzmu svoja mjesta na vrijeme

Revija europskog filma
Revija europskog filma (Arhiva)
Više o

Revija europskog filma

Od subote, 20. lipnja do srijede, 1. srpnja 2020., prigodom obilježavanja sedme godine članstva Hrvatske u Europskoj uniji, održat će se 7. Revija europskog filma na tri zagrebačke lokacije.

Prvi tjedan projekcije se odvijaju na Ljetnoj pozornici Tuškanac s početkom u 21.30., potom od 27. do 29. lipnja u KIC-u i konačno od 30. lipnja do 1. srpnja u Kinu Metropolis MSU. Bit će prikazano 14 najpopularnijih europskih filmova iz repertoara Kina Metropolis. Filmovi dolaze iz Velike Britanije, Italije, Francuske, Njemačke, Španjolske, Švedske, Belgije i Rumunjske. Žanrovski su to romantične komedije, biografske drame i kriminalističke drame.

Program se odvija zahvaljujući potpori Ministarstva vanjskih i europskih poslova i Grada Zagreba. Ulaz na sve projekcije je slobodan, no broj sjedala je ograničen pa pozivamo gledatelje da zauzmu svoja mjesta na vrijeme. U slučaju kiše filmovi planirani za Ljetnu pozornicu Tuškanac bit će prikazani u Kinu Metropolis MSU.

Informacije o filmovima koji se prikazuju u program Revije europskog filma te vremenu prikazivanja, može se pronaći na web-stranici www.reuf.eu, a događaj se može pratiti in a Facebook stranici www.facebook.com/revijaeuropskogfilma.

18.06.2020. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh