« Fun
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
I TO JE MOGUĆE

7 prilično neprikladnih igračaka za djecu

Naravo i u kompanijama koje proizvode igračke za djecu imaju smisla za humor, no nekad taj humor poprima prilčno čudno obličje

Fotografija vijesti
Više o

neprikladne igračke

,

djeca

1. Spužva Bob predstavlja pribor za brijanje za djecu. Od sada će kupanje biti pravi užitak jer će vaše dijete moći iskušavati čari iz života odraslih. Pazite samo da pribor ne koristi curica, možda bi kasnije mogla imati problema s poremaćajem osobnosti.

2. Nakon što ste djeci poklonili prvu lutku, bolje da ih odmah počnete učiti o opasnostima nesigurnog seksa. Čini se kako, kad je ova tematika u pitanju, nikad nije prerano početi učiti. Zaboravite na staromodne knjige i video snimke - vaš mališan najbolje će naučiti lekciju uz plišane igrače u obliku klica. Spavajte mirno znajući da su herpes, klamidija i druge bolesti u krevetu s vašim djetetom, praveći mu društo preko noći. Morbidno.

3. Naučite svoju curicu što je najbolje za njezinu bebu, uz bebu igračku koju treba dojiti.

4. Ok, svrha ove igračke nije baš sasvim jasna. Dakle u paketu dobijete kobasicu i hlače u bavarskom stilu. Kobasica je ujedno i daljinski kojim pokrečete hlače, a koje zatim skakuću naokolo te jodlaju. Ovo bi kao trebalo biti zabavno? Pa i nije, prije je vrlo vrlo čudo.

5. Ovaj mali plišani pacijent je savršeni dar za vašeg budućeg doktora. Ili serijskog ubojicu? Naime, igračka se možete otvoriti, a unutar se nalaze mali plišani organi po kojima vaše djete bezbrižno može čeprkati.

6. Posebna serija za sakupljače Barbie lutaka - Barbie koja vozi Harley. Unesite malo živosti u kolekciju lutaka vaše curice s ovom barbikom.

7. Željeli bi smo vam objasniti koja je svrha ovog falusnog medvjedića Winnija, međutim ni sami je ne razumijemo.

06.01.2011. 17:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh