« Seks
objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca
HE HE

7 poza za blagdanski seks

Kako je Božić vrijeme veselja i ljubavi, odvedite svog partnera u krevet i ubacite neke blagdanske poze u priču, bit će i više nego korisno (i zabavno)

Iskoristite blagdane za sjajan seks!
Iskoristite blagdane za sjajan seks! (Shutterstock)
Više o

seks

,

blagdani

,

poze

Blagdani su idealno vrijeme za malo pojačanu akciju u krevetu - puni stolovi napunit će vam želudac, atmosfera i alkohol opustiti, pa jedino što nedostaje je dobar blagdanski seks.

Kako je Božić vrijeme veselja i ljubavi, odvedite svog partnera u krevet i ubacite neke blagdanske poze u priču, bit će i više nego korisno (i zabavno)

7 blagdanskih poza u seksu

Božićni bombon - protiv mamurluka je izuzetno učinkovita. Lezite jedno nasuprot drugog na krevet ili pod, noge skvrčite u koljenima i međusobno ih isprepletite. Nakon toga pronađite zajednički ritam. Zahtijeva malo vježbe, ali zato puno daje.

Božićni desert - prava stvar za zajednički orgazam. Klasična poza u kojoj je žena gore, a možete postići zajednički orgazam. Vrlo jednostavna, izuzetno učinkovita.

Božićni sob - uz darivanje poklona paše najbolje. Spustite se na koljena, a vaš partner neka dođe iza vas i također klekne. Poduprite se rukama i sjednite na njega, a on vas može svojim rukama obgrliti i na taj način stvoriti jači pritisak tijekom odnosa. Srednje komplicirana, ali jako dobra.

Jingle Balls - prava stvar za kasnonoćni seks nakon božićne zabave. Vaš partner leži na leđima s lagano raširenim nogama. Vi sjednete na njega tako da mu okrenete svoja leđa. Na taj način vi kontrolirate tempo, a istovremeno mu možete lagano masirati testise. Lagana, a učinkovita poza.

Punjenje božićne purice - za gubljenje kalorija nakon božićnog prejedanja. Lezite na leđa i dignite noge na partnerova ramena. On je u klečećem položaju i tako penetrira u vas. Treba imati jake noge, ali vrijedi svake kapi znoja.

Spuštanje niz dimnjak - G točka će biti jako vesela s ovom pozom. Vaš partner neka sjedne s ispruženim nogama. Vi sjednite na njega i svoje noge prebacite preko njegovih bokova. On će vam pomoći da se mičete tako što će obuhvatiti vaše noge ispod koljena. Jednostavno i nevjerojatno dobro.

Tiha noć - ono kad vam je kuća puna rodbine pa ne smijete biti glasni. Klasična misionarska poza u kojoj radite lagane pokrete, nježno trljanje bi vam trebalo biti dovoljno da postignete orgazam, a to se i traži s obzirom da trebate biti tihi.

Dakle, na posao!

25.12.2017. 21:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh