« Zagreb
objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci
CEKATE

7. Obiteljski festival u Parku Stara Trešnjevka

Ova manifestacija donosi predstave za djecu, izložbe, sajam školskih knjiga, nastup zborova, kreativne radionice, predstavljanje lokalnih Udruga i inicijativa i brojne druge događaje

Dođite na Obiteljski festival
Dođite na Obiteljski festival (Cekate)
Više o

Cekate

,

Obiteljski festival

,

Park Stara Trešnjevka

Centar za kulturu Trešnjevka već sedmu godinu za redom organizira OBITELJSKI FESTIVAL koji se održava u Parku Stara Trešnjevka s početkom u 11 sati.

Ova manifestacija donosi predstave za djecu, izložbe, sajam školskih knjiga, nastup zborova, kreativne radionice, predstavljanje lokalnih Udruga i inicijativa i brojne druge događaje. Unutar šarolikog programa bit će moguća i razmjena školskih udžbenika i lektire.

"U nedostatku vremena zbog užurbanog stila života, pozivamo velike i male, mame i tate, bake i djedove da se, ovaj put, potrudimo i svi zajedno okupimo u našem parku uz šaroliki i zabavan program u kojemu će svatko pronaći nešto za sebe", rekla je Ljiljana Perišić, ravnateljica Centra za kulturu Trešnjevka.

Program je podijeljen u dva dijela (11.00 - 13.00 i 17.00 - 21.00 h), a dio programa natjecateljskog je karaktera. Naime, roditelji i djeca moći će pristupiti izazovima poput najboljeg piknika, muziciranja, foto priče i modne špice, a najbolje natjecatelje očekuju nagrade.

Prijave su on line https://docs.google.com/forms/d/1tcwYW0vo-ENq002xWftdB1WWa6ZEYLHqFTw0jlVnX68/edit ili na mjestu događaja.

Pridružite nam se na cjelodnevnom druženju i raznovrsnom programu i postanite dio 

OBITELJSKOG FESTIVALA!

19.09.2017. 10:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh