« Seks
objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca
SAVJETI

7 načina za trenutno poboljšavanje seksa

Ako vam je stalo do partnera, a i svog mentalnog zdravlja, primjenit ćete ove jednostavne savjete koji će vaš seks vrlo brzo vratiti u kategoriju - odličnog

Neka vam seks bude sjajan
Neka vam seks bude sjajan (Arhiva)
Više o

seks

,

najbolji seks

Seks može biti divan, sjajan, fantastičan, genijalan... a jednako tako i dosadan, rutinski, nezadovoljavajuć i zamoran.

Na žalost, u zadnje vrijeme sve je više ovog drugog, jer nam moderan ritam života (fina floskula za onaj osjećaj kad mislite da ste magare koje svi jašu...) jednostavno ne daje dovoljno energije i volje za seksom.

No, ako vam je stalo do partnera, a i svog mentalnog zdravlja, primjenit ćete ove jednostavne savjete koji će vaš seks vrlo brzo vratiti u kategoriju - odličnog.

Budite nepredvidljivi - rutine uništavaju strasti, stoga iznenadite partnera s malo nježnosti u uobičajenim dnevnim situacijama (npr. poklonite mu dugačak poljubac dok čekate da se upali zeleno svjetlo na semaforu).

Ne odlazite u krevet odvojeno (i obavezno ugasite TV) - ako ste noćna ptica a partner rano odlazi u krevet, uvijek se možete vratiti rutini nakon zajedničkog odlaska u krevet i vođenja ljubavi.

Oralni seks - pružite partneru neočekivani oralni užitak bez da očekujete protuuslugu. Zahvalit će vam širokim osmjehom prije spavanja.

Osmislite signal za "Želim te!" - prikrivena predigra u javnosti budi strasti pa osmislite znak koji drugima ništa ne znači a vi ćete u tom trenutku biti svjesni što vam je zapravo u mislima.

Otvoreno priznajte što vas pali a što ne - partneri si često iz obzira ne govore što im smeta ili nedostaje u krevetu, ali nakon nekog vremena želja da zaštitimo njegov ili njezin ego postaje kontraproduktivna. Stoga, otvoreno recite ili pokažite što vas pali.

Uhvatite i zadržite partnerov pogled za vrijeme večere - uputite mu kratak, zagonetan pogled koji govori više od "dodaj mi salatu" i probudit ćete njegov interes.

Prisjetite se da je vaš partner trenutno jedina osoba koja vam može pružati seksualni užitak - svakodnevica je prepuna nimalo seksi obaveza, no važno je da ne zaboravimo kako je upravo partner ljubavnik kojeg smo odabrali. Iskoristite privilegiju što ga imate.

17.01.2017. 21:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh