« Život
objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana
AHA!

5 znakova da ste skladan par

Ako možete staviti kvačicu na sljedeće činjenice, to znači da je vaša veza jaka, zrela i pozitivna te da možete može biti primjer drugima

Jeste li skladan par?
Jeste li skladan par? (Arhiva)
Više o

veza

,

razumijevanje

,

sklad

Ljubav prema partneru prerasla iz tinejdžerske zaluđenosti u pravu, čvrstu povezanost. Naravno, nikome u svakom trenutku ne cvjetaju ruže, no vi lako pronalazite zajednički jezik sa svojim partnerom i znate kako riješiti svaku situaciju gotovo bezbolno.

Ako možete staviti kvačicu na sljedeće činjenice, to znači da je vaša veza jaka, zrela i pozitivna te da možete biti primjer drugima.

Jasni stavovi o važnim stvarima - usuglasili ste se oko toga želite li, odnosno ne želite li imati djecu. Vaši se stavovi poklapaju i otvoreno razgovarate o njima.

Nesebičnost u krevetu - vama je zadovoljstvo vašeg partnera izuzetno bitno i dovoljno ste usuglašeni da znate istovremeno uživati. Sebičnosti pod vašim plahtama nema mjesta.

Niste ljubomorni - iako volite provoditi vrijeme skupa, potpuno vam je normalno odvojeno se družiti s prijateljima i ne ovisite jedno o drugome gdje god se nalazili.

Podrška i povjerenje - ne skrivate mobitel dok se dopisujete s nekim i jednako vam je drago kada vaš partner dobije promaknuće kao i kad ga vi sami dobijete.

Svađe su vam zapravo rasprave - vi ne bacate tanjure jedno na drugo i ne vrijeđate se. O problemima ste naučili mirno raspravljati jer ste svjesni toga da je svaka situacija rješiva.

23.11.2019. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh