« Žene
objavljeno prije 3 godine i 6 mjeseci
SUPER

5 znakova da ste idealan par

Kako znati da ste naišli na pravoga? Evo pet znakova koji će vam definitivno dati do znanja da ste napravili pravi izbor

Jeste li pronašli pravoga?
Jeste li pronašli pravoga? (Shutterstock)
Više o

partner

,

savršen partner

Savršenog partnera nije jednostavno pronaći, no ako vaša veza nakon par mjeseci zadovoljava ove kriterije, sigurno ste vrlo blizu ...

Dopisivanje ste sveli na bitni minimum - važnija je komunikacija uživo nego preko aplikacija. Dosadašnja istraživanja pokazala su da se parovi, koji se puno dopisuju, češće osjećaju nezadovoljnije u vezi.

Volite se maziti - nije samo seks bitan već i koliko općenito volite tjelesnu bliskost. Sasvim je prirodno grliti i maziti voljenu osobu, a to puno govori i koliko ste sretni skupa.

Svađate se umjesto da držite emocije u sebi - puno je bolje izbaciti to iz sebe, nego šutiti i pustiti da se zamijeranje nakuplja. Naravno, bitno je i da se svađate razumno, bez vrijeđanja. 

Seksualni život vam je dobar - ako i nakon faze "medenog mjeseca" još uživate u redovitom seksu, znak je da doista volite biti jedno s drugim.

Oboje ste pozitivni ljudi - čim je samo jedan partner optimističan i pozitivan, šanse da će veza uspjeti su puno veće. Bitno je gledati život sa svjetlije strane i vjerovati da će sve biti dobro.

04.06.2016. 20:09:04
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh