« Život
objavljeno prije 5 godina i 6 mjeseci
OPA :)

5 zanimanja koja najčešće biraju - psihopati

Ima ih puno više nego što bi pomislili na prvu, a evo i pet zanimanja koja najčešće biraju...

Da, i mi smo među njima... :)
Da, i mi smo među njima... :) (Arhiva)
Više o

svećenici

,

zanimanja

,

novinari

,

policajci

,

psihopati

,

javni dužnosnici

,

chefovi

Psihopati su uglavnom samozatajni ljudi koji se ne ističu ni po čemu posebno i na prvu djeluju potpuno normalno, no u njihovim glavama je svijet koji definitivno ne želite posjetiti.

Ima ih puno više neo što bi pomislili na prvu, a evo i pet zanimanja koja najčešće biraju...

Chefovi - Posao gastrochefa popularan je među psihopatima. Osobe koje naginju psihopatiji iznimno su otporni na stres i na neki način uživaju u kaosu. Upravo zato savršeno funkcioniraju u stresnim i užurbanima situacijama kao u kuhinjima. 

Crkveni dužnosnici - mnogi psihopati odlučuju raditi u crkvenim zajednicama jer se na taj način njihova djela čine potpuno legalna i moralna.

Javni dužnosnici - javni dužnosnici imaju psihopatske tendencije pa tako žele moć i kontrolu nad svima. Pametni su, koriste logiku i odradit će svoj posao upravo tako kako trebaju, ali nemaju moralni kod. 

Novinari - ponekad imaju karakteristike šarmantne i uporne osobe, a dovoljno je samo vidjeti vlastito ime ispod članka da bi se ego napuhao kao balon. Radi se o stresnom poslu za koji treba osigurati mnogo materijala u malo vremena, a mora postojati natjecateljski duh - sve su to prave karakteristike psihopata.

Policajci - oni koji se više angažiraju u iznimno opasnim akcijama ili gradskim zonama imaju psihopatske tendencije. Često se nađu u ovoj profesiji jer mogu ostati mirni i u najstresnijem okruženju, a izvlače užitak u opasnim situacijama. 

22.10.2018. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh