« Seks
objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca
DOLE RUTINA!

5 vrsta seksa za svaki ljubavni par

Kako ne biste upali u rutinu (ili je razbili ako ste se već okliznuli), evo savjeta - 5 vrsta seksa koje će vas vratiti u doba leptirića u trbuhu

Kakav seks treba svakome?
Kakav seks treba svakome? (Arhiva)
Više o

seks

,

dosada

,

vrste seksa

,

rutina

Seks spaja ljude u vezama, no jednako tako može ih i razdvojiti ako jedan ili oba partnera nisu zadovoljni učinkom u krevetu.

Rutina je jedna od najopasnijih stvari za vezu, jer kad seks postane rijedak, mehanički odrađeni događaj koji ima jednu jedinu svrhu - potvrdu da se, eto, i dalje seksate, vjerujte da vaša veza ili brak više ne stoje na zdravim nogama.

Stoga, kako ne biste upali u rutinu (ili je razbili ako ste se već okliznuli), evo savjeta - 5 vrsta seksa koje će vas vratiti u doba leptirića u trbuhu:

Divlji seks - onaj sirovi, iskonski, životinjski seks koji će probuditi susjede, uplašiti kućne ljubimce i rasklimati okvire kreveta - što razuzdanije, to bolje. 

Dominantna žena - i njemu i vama će dobro doći da i vi preuzmete kontrolu! Kada se osjećate posebno nestašno, zaskočite ga bez najave i naredite mu što da radi...

Laganica - kad imate vremena, iskoriste ga na najbolji način sa svojim dragim - u krevetu! Ono što je najvažnije su vrijeme i proces. Nigdje ne žurite, posvetite se jedno drugome i činu koji će vas ispuniti slatkim zadovoljstvima, a potom i dovesti do ekstaze. 

Na brzaka - skočit će vam adrenalin, završit će se prije no što shvatite što se događa i na kraju će vam klecati koljena. Pored toga što ćete iz sebe izbaciti nagomilanu negativnu energiju, brzinski seks, koji vi inicirate, veliki je kompliment vašem dragom i nema boljeg načina da ga oraspoložite. 

Prepuštajući seks - muškarci žude za osvajanjem teritorija, naročito ako je u pitanju žensko tijelo - teritorij koji im pruža toliko zadovoljstva. Upravo zbog toga postaju potpuno razuzdani kada im dopustite da vas osvoje.

Eto, odaberite jedan za večeras...

11.02.2018. 21:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh