« Žene
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
EH, DA ...

5 tipova muškaraca koje trebate izbjegavati

Naravno da svatko od nas ima neke individualne preferencije kad je u pitanju partner, no ove frajere definitivno trebate udaljiti od sebe

Neke stvari bolje je izbjeći
Neke stvari bolje je izbjeći (Arhiva)
Više o

muškarci

,

loši muškarci

Muškarci mogu biti ovakvi ili onakvi, dobri ili loši, pametni ili glupi, no i dalje su predmet zanimanja suprotnog spola. Svaka žena ima neki svoj ideal muškarca kojem teži pri pronalaženju partnera, no ovih pet koje navodimo svaka bi trebala - izbjegavati u širokom luku:

Arogantan - ponaša se kao da ne zaslužujete njihovu pažnju i kraj kojih se uvijek osjećate inferiorno sigurno nisu tip osobe s kojom biste trebali imati vezu. Budite spremni na još jednu porciju vrijeđanja kad ćete mu davati nogu, no, to će biti zadnji put.

Lažov - kreativan ili ne, može biti zabavni do neke mjere, no stalno prilagođavanje istine njegovim potrebama znači da će takav biti i u vezi i da nikad nećete znati govori li vam istinu ili mulja. Znači, bježati glavom bez obzira čim ga ulovite u prvoj laži.

Lijenčina - obično će reći da je nezaposlen, no češće se radi o besposlenim likovima kojima je traženje posla gore od hodanja po vreloj žeravici. Ako ambicije nema ni u tragovima, riješite ga se što prije. 

Opsjednut bivšom - na kraju će ta neugodna činjenica isplivati na svjetlo dana, bez obzira koliko se trudio sakriti je. Obično govore o njoj bez kraja i konca u svakoj prilici, ako je sretnu zašute i sakriju se ... Kad to vidite, bježite glavom bez obzira, jer u takvoj vezi sreće za vas nema.

Prezauzet - tipovi koji ne mogu naći vremena ni za jedan dobar dulji film, a kamoli večeru prije ili poslije toga jednostavno vam ne mogu odgovarati, jer nećete imati vremena upoznati ga prije braka. Stoga, crta ...

22.06.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh