« Žene
objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci
ZAPAMTITE

5 stvari koje muškarci traže u ženi

Muškarci, kad ih upitate u povjerenju, ne traže spektakularno zgodne žene ... izgled, zapravo, nije toliko važan, ali ovih pet karakteristika jest

Karakter uvijek prevlada nad izgledom
Karakter uvijek prevlada nad izgledom (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

želje

1. Samopouzdanje

Muškarcima su izrazito seksipilne žene kojima je ugodno u vlastitoj koži. Ako ste jedna od žena koja konstanto ispituje svog muškarca o svom izgledu i traži potvrdu, prestanite. Prigrlite svoje nedostatke i istaknite svoje prednosti. Žena koja voli sebe i suočava se sa svojim nedostatcima voljet će i svog muškarca.

2. Inteligencija

Ukoliko želite zadržati muškarca, vašu ljepotu mora krasiti i inteligencija. Neinteligentne žene vrlo su prolazna stvar, stoga poradite na tome da budete jednaka svom muškarcu, to će ga dodatno uzbuditi. Konstruktivan razgovor izluđuje muškarce. Inteligentne žene razmišljaju kritično te time potiču i muškarca na razmišljanje. 

3. Ne budite materijalist

Iako svaki muškarac voli biti u mogućnosti pokloniti i tetošiti svoju dragu s poklonima, to vam ne zadaje pravo da to iskorištavate. Nikad nemojte tražiti poklone. Nitko ne voli da ga se iskorištava zbog materijalnih stvari koje može priuštiti.

4. Spontanost

Za većinu žena spontanost je veliki problem. Međutim, za uspjeh veze morate se potruditi, time će te razbiti postojeću monotoniju i unijeti dodatno uzbuđenje u vaš odnos. Muškarci vole kad su žene spontane i spremne djelovati u žaru trenutka.

5. Opuštenost

Jedna od najboljih stvari koje možeš napraviti za svoju vezu je biti opuštena. Većina žena je upoznata s onim trenutkom kad dođete kući nakon napornog dana, a dočeka vas nered u nekom obliku. Tada vam je prva reakcija eksplozija emocija i bijesa. Ali u takvim trenutcima ključno je opustiti se. Nitko ne voli kljucanje i prigovaranje, pa tako ni muškarci. Za svaku vezu vrlo je važno opustiti se i ne uzrujavati se za svaku sitnicu

07.06.2016. 21:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh