« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 1 mjesec i 18 dana
LOOL

5 savjeta za kvalitetan flert

Ako trebate flertati s nekim, napravite to kako treba da ne bi bilo zabune i pogrešaka, pa evo što vam je za to potrebno

Nemojte ispasti smiješni...
Nemojte ispasti smiješni... (Arhiva)
Više o

flert

,

flertanje

Flert je nekome zezancija, drugima je jako ozbiljna stvar jer žele ostaviti dobar dojam osobi koja im se stvarno sviđa i žele više... no, kako to izvesti?

Ovih pet savjeta može vam pomoći da bez problema flertujete s osobom koja vam se sviđa.

Kontakt očima - ovo je možda najlakši način da vas druga osoba primijeti. Uputite drugoj osobi pogled, ali nemojte se ponašati poput uhode.

Postavljajte pitanja - pazgovarajte s drugom osobom i postavljajte pitanja. Tako ćete otkriti što voli, što ne i bolje ćete se upoznati.

Šalite se - nasmijte ih. Dobar smisao za humor svakako je privlačna osobina, a duhovitost je nešto što može osvojiti drugu osobu.

Udijelite kompliment - recite im da lijepo izgledaju, da volite njihov smisao za humor. Udijelite poneki kompliment i obratite pažnju na sitnice, piše Pinkvilla.

Zadirkujte ih - opušteno zadirkivanje je poželjno, ali pripazite da ne prijeđete granicu i da ne uvrijedite drugu osobu.

Ako sve od ovoga pokušate, a ta osoba i dalje ne trza... očito niste prava osoba za nju/njega, pa se okrenite na peti i otiđite...

30.11.2020. 21:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    30.11.2020. 21:36
    ako ide dobro ako ne ide onda nista haha
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh