« Zagreb
objavljeno prije 14 godina i 9 mjeseci
svi u nsk

5. Sajam stipendija

Novost ovogodišnjeg sajma je sudjelovanje banaka koje će predstaviti svoju ponudu studentskih kredita

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Elvir Tabaković/Cropix)
Više o

sajam stipendija

,

Institut za razvoj obrazovanja

,

NSK

,

"Prvoi sajam studentskih kredita"

Institut za razvoj obrazovanja organizira 21. listopada u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici 5. Sajam stipendija - središnji nacionalni događaj u području visokog obrazovanja na kojem će ugledne hrvatske i inozemne institucije predstaviti preko 70 programa financijske potpore, dostupnih hrvatskim građanima za studiranje u Hrvatskoj i inozemstvu.

Institut za razvoj obrazovanja pokrenuo je 2005. Sajam stipendija, koji promiče širenje pristupa visokom obrazovanju i poticanje međunarodne mobilnosti hrvatske akademske zajednice putem programa stipendiranja.

Na Sajmu stipendija 2009. sudjelovat će 38 uglednih hrvatskih i inozemnih institucija, među kojima državne institucije (ministarstva, gradovi i županije), hrvatska i strana visoka učilišta, veleposlanstva i strani kulturni centri, tvrtke te neprofitne organizacije (zaklade i udruge).

Novina na Sajmu stipendija 2009. je sudjelovanje banaka koje će u sklopu "Prvog sajma studentskih kredita" predstaviti svoju ponudu studentskih kredita, kao još jednog od načina za financiranje studija u Hrvatskoj ili inozemstvu.

Detaljan program Sajma stipendija 2009. i popis izlagača dostupni su na službenim internetskim stranicama Sajma www.stipendije.info. (hina/metro-portal)

02.10.2009. 14:26:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    ZAKS
    05.10.2009. 17:39
    ovo moram posjetiti..sramotno je da studenti "A" kategorije imaju državnu stipendiju u iznosu od 700 kn, a da većina ostalih stipendija je većeg iznosa, uglavnom 1000 kn
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh