« Seks
objavljeno prije 1 godinu i 7 mjeseci

5 pravila protiv monotonog seksa

Povremeno si dopustite spoj samo s vašim partnerom nakon kojeg će slijediti seks bez straha da vam netko upadne

Usvojite ova pravila i sve će biti super
Usvojite ova pravila i sve će biti super (Arhiva)
Više o

seks

,

seksualni život

,

predigra

Seks mora biti zabavan i željen, a ne odrađivanje "bračnih dužnosti", reći će vam svaki razočarani član bračne zajednice s barem desetljećem staža - no kako nakon toliko vremena i dalje biti napaljen na istu osobu?

Nije teško, usvojite ovih par pravila i sve će biti sjajno, a monotonija će nestati!

Maštarije - fantazije i snovi su jedno, a stvarnost je drugo. Malo sanjarenja nikom ne škodi te ne znači da više ne volite svog partnera ili da trebate prekinuti vezu kao što to većina pomisli 

Predigra - oralni seks, dodirivanje i druge vrste stimulacije predstavljaju veliki užitak, ali i stvaraju napetost za ono što slijedi uskoro. Predigra čini seks zanimljivim i nepredvidivim, ali i opušta vas i priprema tijelo.

Seks jednom tjedno - dokazano je da su parovi koji se seksaju barem jednom tjedno bolje povezani i otvoreniji jedni prema drugima. Međutim, ako jednostavno niste raspoloženi, stavite svoje osjećaje na prvo mjesto.

Usredotočenost - fokusirajte se na ono što vas uzbuđuje kod vašeg partnera, a ne ono što vas smeta. Stručnjaci za seks potiču parove da se prisjete što ih je privuklo na partneru kako bi 'osvježili' situaciju u spavaćoj sobi

Zajednički trenuci - nerijetko zbog djece i obveza parovi zaborave izlaziti sami. Povremeno si dopustite spoj samo s vašim partnerom nakon kojeg će slijediti seks bez straha da vam netko upadne.

03.11.2018. 21:39:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh