« Seks
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
MMM :)

5 poza koje muškarci obožavaju

Muškarci vole seks, bilo gdje i bilo kada, barem tako tvrde kad razgovaraju s frendovima, no neke su im poze ipak posebno drage ...

Isprobajte neku od ovih :)
Isprobajte neku od ovih :) (Shutterstock)
Više o

seks

,

poze u seksu

,

misionarska poza

,

doggy style

,

najbolje poze

,

kaubojka

Poze u seksu nisu ništa manje važne od svega ostalog, jer ako ste u nekoj koja ne odgovara vama ili partneru, uzalud vam sav dotadašnji trud.

Pa, ako želite razveseliti svog dragog (ili novog partnera o kojem još ne znate dovoljno), ovih pet poza bit će sasvim dovoljno ...

Doggy style - za sve one koji vole klasiku, ali istovremeno žele probati nešto što nije klasični misionarski položaj. I kod doggie stylea muškarac ima apsolutnu kontrolu, određujući jačinu i brzinu. Isto tako, ovaj položaj omogućava dublju penetraciju, što će ga svakako učiniti da se osjeća kao kralj vaše spavaće sobe.

Misionarska poza - možda vam se čini kao dosadna rutinska poza, no misionarski će položaj vašem muškarcu dati osjećaj kontrole, ali istovremeno osigurati i intimnost cijelom odnosu zbog pogleda i usana koje će se neminovno ispreplitati. Ukoliko želite da bude još malo sporiji ili da ulazi dublje, stavite ruke na njegove bokove i navodite ga kako vam paše.

Obrnuta kaubojka - ova je poza zapravo najbolje od oba svijeta za vašeg muškarca. Unatoč tomu što ne dozvoljava ispreplitanje pogledima, na ovaj ćete način svom mužjaku dati nesmetan pogled na svoju pozadinu, kao i šansu da vam rukama kaže što misli o njoj.

Stojećki - možda i nije nešto što vam prvo padne na pamet kad je seks u pitanju, idealan je način upražnjavanja strasti za sve one u kojima je seksualna želja jača od činjenice da vam nekakav krevet ili kauč nisu na raspolaganju

Žena gore - omogućava da upravo žena određuje ritam i jačinu, a njemu da svojim rukama slobodno luta po njezinom tijelu. 

25.04.2016. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh