« Seks
objavljeno prije 6 godina
HIPSTERI

5 novih trendova u seksu

Danas se lakše pronalaze partneri, čak i za najčudnije ideje, a količina seksualnih sloboda je definitivno najveća u povijesti, bez obzira na sve priče o Starom Rimu

Hipsterski seks
Hipsterski seks (Arhiva)
Više o

seks

,

hipsteri

Seks se definitivno promijenio pod utjecajem interneta, nitko ne može to zanijekati - lakše se pronalaze partneri, čak i za najčudnije ideje, a količina seksualnih sloboda je definitivno najveća u povijesti, bez obzira na sve priče o Starom Rimu.

No, i tu se mogu stvarati trendovi, pa evo onih najvažnijih:

Bolji načini za intezivnije orgazme - nikad prije jačanje mišića zdjelice nije bilo toliko zabavno. Od vaginalnih 'yoni' jaja do Kegelovih kuglica, postoje proizvodi i režimi vježbanja koji će vam omogućiti intezivnije orgazme i povećano uzvuđenje. 

Brak više nije IN - brak nije za svakoga, a mnogo je onih koji jednostavno ne teže životu u paru. Grade svoje karijere ili su jednostavno razočarani prijašnjim vezama koje su nesretno završile. Žene su danas postale mnogo samostalnije te osjećaju sve manji pritisakokoline kada odluče život provesti izvan braka. A to povlači i drugačiji način seksualnog života.

Nove igračke za seks - već smo svi upoznati s klasičnim seks igračkama, no vrijeme je za isprobavanje novih stvarčica. Jedan od takvih noviteta je i stimulator klitorisa bez dodira koji koristi pritisak zraka za uzbuđivanje, ali i impulse kako bi stimulirao cijeli klitoris (ne samo dio koji možemo vidjeti i dodirnuti). Omogućuje ženama brzo postizanje orgazma, ali i višestruka zadovoljstva bolje nego ikada do sad. 

Seksualno zdravlje je važno - danas žene imaju mogućnosti informirati se i brinuti o svom seksualnom zdravlju više nego ikada prije. Sve su teme javno dostupne, a seksualni se problemi ovih dana mogu medicinski liječiti. Žene, brinite o svom libidu!

Swinger zabave - ne, ovdje nije riječ o onim tipovima zabava za odrasle, već o pravim ljuljačkama. Danas parovi sve više isprobavaju nove seks poze, a kao apsolutni hit pokazala se poza na ljuljačci, koja zahtjeva veliku količinu povjerenja i ranjivosti među partnerima, ali zato garantira pravi gravitirajući seks.

17.04.2018. 21:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh