« Žene
objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca
PROFINJENE METODE

5 načina na koje muškarci manipuliraju ženama

Kada bi žene razmotrile sve ono što rade, shvatile bi da u mnogim stvarima ne donose konačnu odluku

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

manipulacija

U realnosti, muškarci već stoljećima utječu na žensko ponašanje, modu i stavove koji uvelike služe njihovim interesima. Pogledajte o čemu se radi.

1. Ples na štangi kao rekreacija -  ok cure, probale ste pilates, jogu, aerobik, nordijsko trčanje. No sada, nakon godina skrivanja u zadimljenim prostorijama strip klubova predstavljamo vam: ples na štangi. Zahvaljujući filmovima koje su također napisali muškarci (Striptiz i Showgirls), a koji su striptiz i ples na štangi predstavili kao čin ženskog oslobađanja, sada svaka od vas isto može prakticirati i kod kuće. Dok vaši muškarci sjede i uživaju u besplatnoj predstavi čekajući da im počne utakmica.

2. Umjetne grudi - jedan od očitih načina na koji muškarci manipuliraju ženama jest uvjeravanje kako su povećane grudi korisne. Zahvaljujući gomili slavnih glumica, pjevačica i posvuduša koje svakodnevno paradiraju na crvenom tepihu sa svojim balonima, silikonske grudi postale su dio moderne kulture. Svakoj ženi koja kaže: "Radim to zbog svog vlastitog samopouzdanja, bit ću ono što želim", muškarci plješću i puštaju je da misli kako je u pravu.

>> 5 načina na koje žene manipuliraju muškarcima

3. Brazilska depilacija - filmovi za odrasle učinili su svoje pa je brazilska depilacija postala popularan način uklanjanja dlačica. Iako je čak i u Brazilu izbjegavaju jer je bolna, žene joj se vraćaju i trpe bol kako bi udovoljile posljednjim standardima ljepote i higijene. Pa zašto onda da im muškarci uskraćuju toliko dobru stvar?

4. Pilula kao ženska sloboda - pilulu se može gledati kao glavnog saveznika u ženskim životima. Pomoću nje žena može odmah preuzeti kontrolu. Ne želiš imat djecu? Nema problema, samo uzmi pilulu. Želiš se seksati samo zbog užitka? Samo uzmi pilulu. Zvuči dobro, no ako malo bolje pogledate, pogodite tko dobiva glavnu nagradu. Nema kondoma, nema odgađanja, nema nuspojava poput mučnina te povećanog rizika od srčanog udara. Sve što muškarci moraju u ovom slučaju jest da se pojave, dok žene brinu za ostalo. Pa nije li to predivno?

5. Supermama - ženska emancipacija dovela je do sve češće pojave koju najbolje opisuje ovaj termin. Kombinacija obaveza na poslu i kod kuće, briga za djecu i njihove potrebe od mnogih žena zahtjeva da doslovce obuku odijelo Supermana. Željele ste jednaka prava? Nema problema, muškarcima ne smeta.

04.05.2013. 22:06:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh