« Žene
objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci
FEMME FATALE

5 načina kako postati senzualnija i samopouzdanija žena

Bez obzira na dijete i šminku u koju se pouzdale kako bi dobro izgledale, samopuzdanje i senzualnost najbolje se primjećuju u ženskom ponašanju.

Budite prava fatalna žena
Budite prava fatalna žena (Arhiva)
Više o

žene

,

zavođenje

,

fatalna žena

Nema čarobne formula uz pomoć koje bismo postale nešto što nismo. Samopouzdanje i zavodljivost karakteristike su koje se moraju naučiti, a kao i svaka druga vještina, stječu se vježbom. U nastavku donosimo nekoliko načina na koje možete istaknuti svoju ženskost.

1. Samopouzdano hodajte
Ako se uhvatite da hodate pognutih ramena ili glave, odmah ispravite svoj stav. Samopouzdana žena se ne skriva i ne spušta pogled. Bez obzira koliko se pravili ili tvrdili da ste samopouzdani, ako hodate pogrbljeno, svatko će iz vašeg stava zaključiti da zapravo niste.
Pogledajte koju od svojih slika i proučite način na koji stojite i ako treba, vježbajte stav u ogledalu. Nema nikakve sramote u tome, sami ste, nema vam tko zamjeriti.

2. Zavodljivo plešite
Pojačajte muziku i plešite, vježbajte svoju senzualnost, zavodljivost i seksualno samopouzdanje. Činite to najprije kad ste sami, a kasnije se možda ohrabrite i nekoga ugodno iznenadite. U svoja četiri zida, pred kime se možete sramiti?

3. Zavolite svoje tijelo
Nije uvijek lako, pogotovo ako njime niste u potpunosti zadovoljni, no ako se počnete skrivati čim vas netko pogleda, to baš ne odaje dojam da ste sretni u svojoj koži.

4. Uživajte u svojim malim ritualima
Briga o sebi najbolji je pokazatelj koliko vam je zapravo stalo do vas samih. Kada bi vam partner stalno govorio da vas voli, ali nikada vas ne bi dotaknuo, biste li mu vjerovali?
Isto vrijedi i za vašu brigu o sebi. Ako volite svoje tijelo, brinut ćete se za njega, a dovoljne su i sitnice. Kupite novi lak za nokte ili ošišate ispucale vrhove.

5. Spavajte goli
Ako nemate malu djecu koja vam upadaju u sobu, zašto ne? Provodite više vremena goli. Na taj ćete se način počeli ugodnije osjećati od pogleda na vlastito tijelo kad na njemu nema odjeće, što znači da ćete se osjećati bolje i kad obučeni izađete na ulicu.

Ponavljajte, ponavljajte, ponavljajte. Svaki puta kad posumnjate u koju od svojih ženstvenih karakteristika, priuštite si trenutak samoće i podsjetite se koliko ste zapravo zavodljivi. Upamtite, da bi vas drugi smatrali takvima, najprije sami sebe morate takvom vidjeti.

Piše: Andrea Holi
31.08.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh