« Žene
objavljeno prije 6 godina i 3 mjeseca
ZAPAMTITE :)

5 karakteristika u koje se muškarci zaljubljuju

Muškarci rijetko pokazuju osjećaje i treba iz njih neke informacije izvlačiti kliještima, pa evo koje stvari će ih natjerati da se zaljube u vas

Što će muškarca natjerati da se zaljubi u vas
Što će muškarca natjerati da se zaljubi u vas (Arhiva)
Više o

zaljubljenost

,

osobnost

,

muškarci

,

karakteristike

Zaljubljenost je ono što svi želimo osjetiti barem jednom u životu, a ženama je taj osjećaj koji  želi probuditi u muškarcu prema kojem ima iste takve osjećaje naročito važan, no to ponekad izgleda prilično komplicirano.

Naime, kao što dobro znamo - muškarci rijetko pokazuju osjećaje i treba iz njih neke informacije izvlačiti kliještima, pa evo koje stvari će ih natjerati da se zaljube u vas.

Blagost - osim što žele nježnost, žele vidjeti i da im se partnerica ne boji dati. Mnoge se žene boje pokazati nježnost jer misle da ih to čini slabima, a upravo je to slabost na koju muškarci na kraju padnu.

Dovoljno zraka - muškarcima treba prostor za disanje, pogotovo kada su u vezi. Cijene slobodu više od svega, a ako se u vezi osjećaju kao da ih partnerica guši, vrlo će brzo početi tražiti izlaz.

Nešto više - kada muškarac osjeti da mu prisutnost partnerice oplemenjuje i obogaćuje život, nema šanse da će je pustiti daleko od sebe. Iako ponekad djeluju kao samotnjaci koji su samodostatni, većini muškaraca ipak puno znači žena s kojom na kraju dana mogu podijeliti svoj život.

Poštovanje - možda neće to priznati, muškarcima je itekako važno da ih žena s kojom su u vezi poštuje. Njegov posao, životni stil i prijatelji su mu jako važni, a ako zna da uživa poštovanje partnerice, osjećat će se sigurno.

Razumijevanje - mnogi se muškarci tijekom života susreću sa ženama koje nemaju razumijevanja za njihove potrebe - bilo društvene, poslovne ili seksualne. Ako muškarac osjeti da uza sebe ima ženu koja ga razumije, neće ju uzimati zdravo za gotovo.

07.01.2018. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh