« Život
objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci
ZAPAMTITE!

5 karakteristika koje posjeduje savršen pametni sat

Zahvaljujući svojoj praktičnosti i brojnim naprednim mogućnostima, olakšavaju život i omogućuju nam da pratimo brojne napredne podatke za koje bi nam u prošlosti bilo potrebno nekoliko uređaja

Evo kakav treba biti...
Evo kakav treba biti... (Huawei)
Više o

Huawei

,

pametni sat

Pametni satovi danas su sve češći izbor brojnih korisnika diljem svijeta, pa tako i onih u Hrvatskoj. Zahvaljujući svojoj praktičnosti i brojnim naprednim mogućnostima, olakšavaju život i omogućuju nam da pratimo brojne napredne podatke za koje bi nam u prošlosti bilo potrebno nekoliko uređaja.

Izdvojili smo stoga 5 karakteristika i mogućnosti koje bi trebao imati savršeni pametni sat.

Baterija koja traje dugo

Prilikom odabira pametnog sata posebnu pozornost valja obratiti na trajanje baterije. Pametni satovi Huaweija su upravo zbog toga sjajan izbor jer kombiniraju napredne funkcionalnosti s izdržljivom baterijom, a posebno se ističe njihov najnoviji model Watch 3 Pro čija baterija u ultra načinu rada traje impresivnih 3 tjedna. Ovaj model zbog toga će posebno voljeti svi oni koji vole biti neovisni o blizini punjača i razmišljanju o punjenju dok uživaju u ljetnim radostima.

Iskoristite napredne mogućnosti praćenja aktivnosti

Pametni satovi nam danas nude brojne mogućnosti praćenja raznih parametara. Na Huawei Watch 3 Pro pametnom satu korisnici primjerice mogu saznati podatke o svojem zdravstvenom stanju, ali i tjelesnoj formi prateći podatke kao što su broj otkucaja srca, razina kisika u krvi, broj prijeđenih koraka, razina stresa i informacije o snu. Uz to, novi Huawei pametni sat potičete vas da započnete s bilo kojom sportskom aktivnosti jer dolazi s podrškom za preko 100 sportskih načina rada, bilo na otvorenom ili u zatvorenim prostorima.

Nema vas tko fotografirati? Iskoristite pametni sat

Svoj pametni sat možete iskoristiti na brojne zanimljive načine, no malo korisnika zna da ovaj gadget može iskoristiti i kao okidač fotoaparata na spojenom pametnom telefonu. Primjerice ako uparite novi Huawei Watch 3 Pro s pametnim telefonom, lako ćete upravljati kamerom telefona, a preko krune sata čak možete i upravljati zumom. Tako više nikad nećete izostati s grupnih fotografija s prijateljima i bližnjima.

Jedan sat - bezbrojne mogućnosti dizajna

Pametni satovi vam daju priliku i da prilagodite njihove zaslone prigodi u kojoj se nalazite. Tako ćete za poslovnu večeru moći odabrati decentni dizajn klasičnog sata, a u samo nekoliko koraka lako ćete promijeniti lice sata u svoj omiljeni sportski multifunkcionalni prikaz. Huawei je primjerice otišao tako daleko u mogućnostima prilagodbe da korisnicima samima nudi da stvore vlastite animirane zaslone za svoj sat pomoću kratkih videozapisa snimljenih s telefona od 5 do 10 sekundi.

Geste koje štede vrijeme

Zvoni vam pametni telefon, a ne možete do njega u tom trenutku? Iskoristite geste. Primjerice, Huawei Watch 3 Pro korisnicima daje mogućnost da preuzmu poziv stiskanjem i opuštanjem šake, dok okretanjem zgloba u stranu mogu lako utišati poziv.

Odvažite se na novi pametni sat i iskoristite napredne mogućnosti koje će vam pomoći da saznate sve o vlastitom zdravlju i tjelesnoj formi, ali i motivirati vas da češće trenirate zahvaljujući naprednim mogućnostima praćenja sportskih aktivnosti.

Huawei je nedavno lansirao i FreeBuds 4, slušalice uz koje na poklon možete potpuno besplatno dobiti i najnoviju Huawei Band 6 pametnu narukvicu. Tu je i MatePad 11 uz koji vas čeka posebna ponuda - ako prednaručite uređaj do 23.kolovoza ili do isteka zaliha, besplatno ćete dobiti i M-Pencil olovku te magnetsku tipkovnicu za tablet.

20.08.2021. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh