« Žene
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci

5 dobrih razloga za sebičnost u vezi

Nekad je dobro biti sebičan ...
Nekad je dobro biti sebičan ... (Shutterstock)
Više o

veza

,

razlozi

,

sebičnost

Sebičnost nije baš najbolja karakterna osobina, naročito u vezama, no postoji nekoliko situacija u kojima žene definitivno trebaju biti sebične jer će na taj način vezu povesti u pravom smjeru, pa evo o kojim se stvarima radi:

Nedostatak vremena - svaka kvalitetna veza zahtjeva posvećenost oba partnera, inače se ne može nazvati kvalitetnom.

Neslaganje - kad ste sigurni u neku odluku, a on se s njom ne slaže, trebali biste raditi po svome u slučaju da ste spremni snositi punu odgovornost za posljedice.

Miješanje drugih u odnos - nitko ih nije molio da to rade niti im dopustio, pa je tada sasvim u redu biti sebičan te isključiti takve ljude iz života. Ponekad prijatelji i obitelj mogu pomoći, no u većini slučajeva vi i on trebate rješavati stvari sami

Obostrana korist - kada on ne razumije nužnost nečega što želite, ponekad je u redu biti sebičan i donijeti odluku na vlastitu odgovornost. Samo morate biti sigurni da činite pravi izbor i da možete preuzeti punu odgovornost.

Tuga - kada ste nesretni, a vaš partner nema sposobnost da vam pomogne, morate učiniti neke stvari na svoju ruku te sami pronaći sreću koja vam je potrebna

30.10.2016. 21:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh