« Seks
objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca
OPA! :)

5 brzih začina za bolji seks

Stolac ne mora služiti samo za sjedenje, a kravata za posao i sastanke - pročitajte kako lako poboljšati seks priručnim sredstvima

Malo mašte i eto boljeg seksa
Malo mašte i eto boljeg seksa (Arhiva)
Više o

seks

,

kravata

,

bolji seks

,

pomagala

,

stolac

Začiniti seksualni život uvijek je dobro, jer zdrav seksualni život može ojačati vezu, a nove ideje ne moraju vas koštati - apsolutno ništa. Naime, tajna uspjeha može biti uvođenje stavke koja vam je već pri ruci.

Abiola Abrams, stručnjak za seksualnost, za Essence je napravio mali popis koji vam može probuditi maštu:

Kokosovo ulje - održavat će vašu kosu vitalnom i osigurati pucanje kokica, ali i oživiti vaš seksualni život, rekao je Abiola nastavljajući da ga možete koristiti kao ulje za masažu jer miriše prekrasno. "Možete ga koristiti kao zdravo i organsko jestivo ulje, zašto ne, ali ne preporučujem korištenje kao prirodnog lubrikanta. Razbija lateks kondoma i nije odobren od strane FDA za ovu namjenu.

Kravata - nemate lisice? Nema problema! Uzmite kravatu iz ormara i problem je riješen. Kako bi ju još poboljšali, izaberite kravatu koju vaš partner voli ili onu u kojoj ga volite vidjeti, kako bi podigli iskustvo na višu razinu. Dodatni bonus? Možete ju koristiti i kao povez za pojačani seksualni trenutak koji nećete zaboraviti.

Kockice leda - odlična ideja, koristite li ih za senzualnu masažu cijelog tijela ili ih stavite u usta za neobični (i odlični) oralni seks, malo smrznute vode može učiniti čuda.

Stolac - spavaća soba nije jedino mjesto gdje se možete zabaviti. Uzmite stolicu i krenite. Koristite ju kao rekvizit koji će vam omogućiti više pozicija koje će zadovoljiti i vas i vašeg partnera.

Štoperica na telefonu - ako je vaš seks postao rutinski, štoperica vam može pomoći da pobjegnete od rutine. Možete namjestiti vrijeme na 20 minuta i odrediti da nema nikakve penetracije dok ne čujete zvono. Postoji i suprotna mogućnost: namjestite na tri minute i krenite. To je sve što imate. Pokušajte se baviti samo jednim dijelom tijela 60 minuta ... 

Sve u svemu, jedino što se traži je - mašta!

18.02.2017. 21:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh