« Seks
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
IPAK :)

4 stvari koje muškarci primjećuju tijekom seksa

Muškarce se optužuje da tijekom seksa vide samo jedan dio ženskog tijela na koji su maksimalno koncentrirani, no izgled da ipak nije baš tako

Što muškarci primjećuju u seksu?
Što muškarci primjećuju u seksu? (Arhiva)
Više o

seks

,

muškarci

Žene se spremaju za seks puno duže i više od muškaraca - depiliranje, uređivanje, pomno biranje donjeg rublja...

Nije to sve, ima i onih koje će otkazati svoje dnevne obveze taj dan kako bi bile sigurne da će obaviti baš sve onako kako žele da bi se ubacile u pravo rasploženje i postigle željeni izgled, a na kraju cijele priče žale se da muškarci to nisu primjetili.

Ipak, to je prilično daleko od istine, pokazao je cijeli niz istraživanja koja su uglavom imala četiri zajedničke stvari koje muškarci primjećuju tijekom seksa:

Disanje - muškarac će svaku promjenu disanja, blage ili strastvene uzdahe itekako primijetiti, ne brinite. Mnoge će to dodatno i uzbuditi. Ako se kontrolirate da budete sasvim tihe i nečujne - nemojte!

Inicijativa - dobro je poznato da muškarci obožavaju kada žene preuzmu inicijativu kad je riječ o seksu. Ako je ne pokazuju, muškarci će pomisliti da žena nije zainteresirana. 

Oči - pravom znalcu ženine oči otkrit će puno toga. Je li joj dosadno, uživa li ili nešto treće? Otvorene ili zatvorene, ženine oči će muškarcu puno toga otkriti tijekom seksa. 

Pokrete - nema šanse da ne primjete razliku između, fino rečeno, statičnog i aktivnog pristupa seksu, jer one statične sigurno neće poželjeti ponovno sresti na istom mjestu.

12.06.2017. 21:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh