« Žene
objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca
ZAPAMTITE :)

4 stvari koje će vas postarati, a ne pomladiti

Problem je u tome što se često mogu napraviti pogreške koje će napraviti upravo suprotno - umjesto da izgledaju mlađe, žene izgledaju starije nego što jesu

Ne pretjerujte sa šminkom
Ne pretjerujte sa šminkom (Shutterstock)
Više o

odjeća

,

grudnjak

,

šminka

,

izgled

,

mladolik izgled

,

pogreške

,

bojanje kose

Mladolik izgled tražena je roba među ženama, a najčešće se prvo želja za njim rješava određenim zahvatima koji nisu estetski.

No, problem je u tome što se često mogu napraviti pogreške koje će napraviti upravo suprotno - umjesto da izgledaju mlađe, žene izgledaju starije nego što jesu.

Evo četiri najčešće pogreške koje treba izbjeći pod svaku cijenu:

Bojanje kose - treba li stvarno prikriti sijede bojom? Kad je riječ o bojanju kose, svaka žena ima neku svoju ideju, a među njima se prilično često nađu i takve koje jednostavno nisu primjerene godinama ili izgledaju vrlo neprirodno. Za početak platite više, posjetite neki dobar frizerski salon koji će odabrati pravu boju kose za vas, pa se tada vratite svojoj omiljenoj frizerki s naputcima.

Grudnjak - vjerovali ili ne, grudnjak je najčešći komad odjeće koji se kupuje u pogrešnom broju, preko dvije trećine žena radi tu nevjerojatnu pogrešku. Naravno, i ovdje je potrebno odabrati onaj koji će vam izdužiti figuru i učiniti struk vizualno tanjim, pa će osvježiti i pomladiti vaš izgled.

Odjeća - najbolja varijanta, no ujedno i vrlo opasna - ne može baš svatko nositi sve, treba uskladiti tu kožnu jaknu koja vam se sviđa s ostatkom izgleda i modnih dodataka da stvarno izgledate mladoliko, a ne kao osoba koja se očajnički trudi izgledati tako...

Šminka - ovdje je moguće napraviti najviše pogrešaka, jer samo jedan krivi potez ili boja koja ne odgovara vašem licu može vaše lice učiniti starijim i umornijim. Ako pokušavate sami, vizažisti preporučuju svjetlije boje koje će vas pomladiti.

27.02.2017. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh