« Žene
objavljeno prije 8 godina
ZAPAMTITE

3 važne činjenice o muškarcima

Vjerojatno sve žene imaju barem jednu prijateljicu koja "zna sve o muškarcima", no umjesto bapskih priča, evo tri činjenice koje stvarno trebate znati

Za sretnu vezu potrebno je poznavati suprotni spol
Za sretnu vezu potrebno je poznavati suprotni spol (Shutterstock)
Više o

muškarci

,

izgled

,

način razmišljanja

Muškarci su nekim ženama otvorena knjiga, barem tako tvrde, a ako ste svjesni da ne možete znati sve, evo tri stvari koje svakako trebate znati o muškarcima kako ne bi došlo do nepotrebnih zabuna.

I muškarcima treba prostora - svatko treba vrijeme za sebe. Za svoje misli, za svoju aktivnost, za čitanje ili bilo što drugo što voli raditi. Kaže li vam vaš muškarac da želi malo biti sam, dajte mu prostora. 

Ne trebate izgledati savršeno - većina muškaraca reći će da im njihove djevojke ili žene ljepše izgledaju bez šminke. Uglavnom su pobornici jednostavnog i prirodnog izgleda, kao i osobnosti. Budite ono što jeste i cijenit će vas i voljeti još više baš zato. Naravno da to ne znači da treba zapostaviti svoj izgled, već samo da nije nužno pretjerano se brinuti o njemu. 

Njihove teme za razgovor se razlikuju od ženskih - muškarcima je uglavnom dosadno pričati o osjećajima, ljubavi i vezama i radije bi razgovarali o nogometu, pivi, poslovima ili nekim novim idejama. Budući da ne ide jedno s drugim pokušajte naći konstruktivne teme u kojima ćete oboje moći sudjelovati. 

Eto, nije komplicirano, ali ako ne znate ... može biti svega.

31.05.2016. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh