« Život
objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec
EH, DA ...

3 stvari koje ćete požaliti u životu

Što smo stariji, to bolje shvaćamo što je zapravo važno u životu, pa evo tri stvari koje jednostavno ne smijete raditi jer ćete sigurno gorko žaliti u godinama koje dolaze

Nemojte često biti u ovakvom raspoloženju
Nemojte često biti u ovakvom raspoloženju (Arhiva)
Više o

vrijeme

,

rizik

,

život

,

žaljenje

Žaljenje za propuštenim često nas muči, no glavni je problem kad žalimo za potpuno pogrešnim i beznačajnim stvarima. Ipak, što smo stariji, to bolje shvaćamo što je zapravo važno u životu, pa evo tri stvari koje jednostavno ne smijete raditi jer ćete sigurno gorko žaliti u godinama koje dolaze.

Pogrešno društvo - vrijeme možete gubiti na razne stvari, ali najgore je kad ga gubite na pogrešne ljude, preciznije, one s kojima možete ostvariti jedino toksične odnose kojih se ne rješavate jer ste kukavica i nemate snage za to... nađite je!

Ziheraštvo - igrati na sigurno je mirnije i manje stresno, definitivno, no neke se dobre stvari događaju samo kad uletite u njih bez puno razmišljanja i s puno rizika. Ako ništa drugo, iz svakog neuspjeha možete izvući dobru pouku.

Zona udobnosti - sve je lakše kad ste okruženi poznatim stvarima i ljudima i osjećate se ugodno, no ponekad to sve treba odbaciti i naglavačke se upustiti u nešto potpuno nepoznato.

26.03.2017. 16:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh