« Žene
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
EHH ...

3 razloga zašto muškarci prestaju biti zaljubljeni

Zaljubljenost je prekrasna stvar, za oba spola, no muškarci su obično ti koji se prvi odljube i počinju razmišljati o izlasku iz veze - a evo i glavnih razloga

Kad muškarci počinju razmišljati o prekdu
Kad muškarci počinju razmišljati o prekdu (Shutterstock)
Više o

zaljubljenost

,

muškarci

,

znakovi zaljubljenosti

Zaljubljenost je prekrasan osjećaj koji bi svaki čovjek trebao iskusiti barem jednom u životu, no nerijetko nakon nekog vremena on jednostavno ispari i pokaže se sasvim drugi svijet u kojem se odljubljena osoba više ne osjeća ugodno.

Takvo je ponašanje izraženije kod muškaraca, a cijeli niz anketa i istraživanja pokazao je da zapravo postoje tri glavna razloga zašto muškarci prestaju biti zaljubljeni.

Nedostatak podrške - ma koliko se muškarci pravili važni i glumili frajere, njima treba podrška za sve što rade u životu - od mijenjanja žarulje do promjene posla. Ako nisu sigurni da im uvijek čuvate leđa, počet će se povlačiti u sebe i razmišljati o tome jeste li baš vi ona prava ... u što su bili donedavno sto posto sigurni.

Pogrešna percepcija - ako u vama vidi majku, a ne ljubavnicu, imate problem na samom startu. Neki su muškarci jednostavno tako odgojeni da neke žene doživljavaju kao majke, a one druge kao seksualna bića i ne mogu pomiriti ta dva pogleda na svijet. Na ženi je da tu delikatnu situaciju polako riješi u svoju korist, inače sve ode kvragu ...

Posao - znate one koji ganjaju karijeru? E, pa ako ste napravili grešku i odabrali ga za partnera, mora vam biti jasno da ćete uvijek biti na drugom mjestu. Naravno, dobar se dio žena s tim ne može pomiriti, a njemu takve stvari jednostavno ne leže i ne uklapaju mu se u život ... pa onda odlazi.

Sve u svemu - da. muškarci su kompliciraniji nego što se čine na prvi pogled ...

28.04.2016. 21:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh