« Seks
objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec
HE HE

3 nedostatka seksa vikendima

Uz produžene i ine vikende stigne se dostići neki godišnji prosjek seksa ako ste preko tjedna umorni, no ako samo čekate vikend da bi se zabavili pod plahtama - moglo bi biti problema

Nemojte čekati vikend
Nemojte čekati vikend (FreeDigitalPhotos)
Više o

vikend

,

seks

,

najbolji seks

Seks tijekom vikenda je, barem tako kaže više različitih istraživanja, najpopularniji među parovima, što ovako na prvu i ima logike - ne radi se, ljudi su opušteniji, povezaniji .... a subota je ispala najpopularniji dan.

E sad, je li seks vikendom bolji od onoga preko tjedna? Mogli bismo zaključiti da jest, jer umor i radni dani mogu učiniti seks nešto površnijim i lošijim, no seks isključivo vikendom ima i tri veelika nedostatka.

Razočaranje - čekate i čekate tu subotu, nikako da dođe, a kad je napokon tu i vi se uvalite u krevet s partnerom, a ono ... ništa posebno, isti dosadni, rutinski seks kao i zadnjih xy puta. Naravno da ste razočarani, pogotovo ako ste tijekom tjedna bili napaljeni ali, eto, odlučili ste pričekati vikend.

Spontanost - spontanost je vrlo važan dio seksualnog užitka jer upravo neočekivane prilike i impulzivni seks mogu biti izvor nevjerojatno dobrih iskustava ... a kad znate da je seks subotom, toga nema ni u tragovima.

Stres - preko tjedna ste pod puno većim stresom nego vikendom i upravo vam tada treba ona aktivnost koja ga garantirano uklanja ... naravno, seks! Ali vi čekate subotu ...

Savjet? Seksajte se kad god možete, naravno ...

06.01.2017. 21:37:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh