« Seks
objavljeno prije 4 godine i 6 mjeseci
EH, DA... :)

3 najčešće vrste nevjere

Varanje se ne može uvijek jednostavno definirati kao seks s nekim izvan veze, jer dolazi u različitim oblicima...

Ne mora nužno biti fizička
Ne mora nužno biti fizička (Arhiva)
Više o

prevara

,

nevjera

Nevjera je čest problem u mnogim vezama, zapravo, puno češća nego što biste pomislili,  a posljedice su očekivanje - kad jedan partner otkrije da ga drugi vara, pojavljuju se veliki problemi.

Nažalost, varanje se ne može uvijek jednostavno definirati kao seks s nekim izvan veze, jer dolazi u različitim oblicima, ali svi su podjednako razorni.

Emocionalna prevara - može uključivati i ​​fizički odnos, ali ne nužno. Emocionalno varanje može započeti kao nevino prijateljstvo. Na kraju se osoba koja vara nađe u prisnoj vezi s nekim tko mu nije partner. Na neki način, emocionalno varanje više osakaćuje odnos nego fizičko varanje. Kod fizičkog varanja osoba koja vara se možda i dalje osjeća emocionalno povezano sa svojim partnerom i možda samo traži ispunjenje seksualne fantazije. Kod emocionalne prevare, srce preljubnika možda više nije u vezi.

Fizička prevara - čin seksualne intimnosti s nekim drugim osim s vašim supružnikom ili partnerom. To je jedan od najčešćih oblika prevare. Iako je fizičko varanje uobičajeno kod muškaraca i žena, čini se da na različite načine utječe na njih. Muškarci fizičku prevaru doživljavaju kao oblik fizičkog odbacivanja. S druge strane, žene neće isto tako reagirati na fizičku prevaru ako nisu uključene emocije.

Online prevara - s razvojem interneta, online prevara postaje sve češći problem među parovima i može biti u različitim oblicima. Online prevara uključuje internetsku pornografiju, sastanke na mreži i koketiranje s drugim ljudima na društvenih mreža. Online prevaru je teže "uhvatiti" od ostalih oblika prevare.

14.09.2019. 21:42:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh