« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 1 sat i 56 minuta
SAVJETI

3 jutarnja napitka za skidanje kila

Znanstvenici su predložili tri alternative jutarnjoj kavi koje će pomoći u uklanjanju viška sala s trbuha

Možda ipak prije prve kave?
Možda ipak prije prve kave? (Arhiva)
Više o

mršavljenje

,

zeleni čaj

,

voda s limunom

Ključno je više se kretati, ali i prilagoditi prehranu kako bi skinuli višak kilograma. Naime, do gubitka kilograma dolazi kada je tijelo u kalorijskom deficitu, što znači da sagorijeva više kalorija u odnosu na to koliko ih unosimo u organizam.

Važno je birati hranjive, zasitne i zdrave namirnice, ali postoje određeni trikoKvi koji mogu pomoći da do željenih rezultata dođemo brže. Znanstvenici su predložili tri alternative jutarnjoj kavi koje će pomoći u uklanjanju viška sala s trbuha.

Prva stvar na popisu je topla voda s limunom i medom, koja aktivira metabolizam, poboljšava probavu i jača imunološki sustav.

Druga opcija je zeleni čaj. Sadrži kofein za toniziranje tijela, kao i antioksidanse i vrijedne mikroelemente. Ljudi koji piju zeleni čaj za doručak, imaju 65% manji rizik od razvoja hipertenzije u usporedbi s onima koji ne piju ovaj napitak.

Voda s dodatkom crnog kima pravi je koktel antioksidansa koji smanjuju upale i ubrzavaju metabolizam. Zahvaljujući tome, sagorijevanje masti u problematičnim područjima događa se brže. Sjemenke kima treba prokuhati u vodi koju ćete piti.

Ove zdrave alternative kavi nisu samo osvježavajuće već imaju i niz zdravstvenih prednosti. Utječu na metabolizam, pokreću probavu i utječu na razinu masti u tijelu.

21.08.2024. 08:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh