« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
TURNEJA

2Cellos sletjeli na pressicu

U Puli ću prvi puta imati tremu prije nastupa!, kaže Stjepan Hauser uoči nastupa u pulskoj Areni 3. srpnja

2Cellso na Plesu
2Cellso na Plesu (Hamar Media)
Više o

turneja

,

2Cellos

,

Arena Pula

,

In2ition

Nakon uspješne, unaprijed rasprodane američke turneje, u kojoj su posjetili više od trineast gradova, 2CELLOSjučer su sletjeli u Zračnu luku Zagreb i odmah po dolasku družili su se s predstavnicima hrvatskih i slovenskih medija! Osvrnuli su se na američku turneju, najavili koncerte u Hrvatskoj te prikazali spot za pjesmu "Technical Difficulties"!

- Ovu američku turneju pamtit ćemo je po euforičnoj publici, publika je stvarno bila sjajna. Nismo očekivali da ćemo rasprodati tako velike dvorane i da će publika biti toliko ekstatična. Bilo je situacija kad bi se neke obožavateljice iz dvorane popele na pozornicu za vrijeme svirke, i sve cure iz dvorane su se priključile i počele plesat oko nas za vrijeme koncerta! To je bio raspašoj. Nakon koncerata, bila bi ogromna kolona i red koji je čekao za autograme, te bi potpisivanje znalo potrajat i više od dva sata, što je duže od samog koncerta! Morali smo potpisivat svakakve djelove tijela, cella, futrole, note, ma sve što se da potpisat. - rekao je Stjepan Hauser.

Najpoznatiji svjetski čelistički dvojac, u Hrvatsku je stigao na samo nekoliko dana predaha, a već za dva dana kreću na europsku turneju, nakon koje kreću na dugoočekivanu hrvatsku turneju, kojoj se, kako kažu, jako vesele.Stjepan je posebno uzbuđen zbog koncerta u Puli, njegovom rodnom gradu, kojeg 3.7. u Areni organiziraju Morris studio i Menart. Ulaznice za dugoočekivane koncerte u Hrvatskoj izvrsno se prodaju, a samo je pitanje dana kada ćemo jedan od njih proglasiti rasprodanim! Stoga ako već niste nabavili svoju ulaznicu, požurite i budite dio ovog glazbenog spektakla koji nikako ne smijete propustiti. Ako vam pulski koncert 3.7. nije nikako usput, posjetite jedan od koncerata u vama najbližim gradovima:

 

01.06.2013. - Varaždin

02.06.2013. - Osijek

11.08.2013. -  Zadar

Hamar Media, Menart, Morris studio, Red Bull jučer su na Vidikovcu Zračne luke Zagreb organizirali javno prikazivanje njihovog najnovijeg spota Technical Difficulties, s njihovog aktualnog albuma IN2ITION .

Spot za ovu pjesmu sniman je u domu Flying Bullsa, salzburškom Hangaru-7, muzeju letjelica sa kolekcijom Red Bullove flote povijesnih aviona, helikoptera, bolida formule 1, kao i motora i automobila za utrke.  Stjepan i Luka, za potrebe ovog spota, doživjeli su neobičnu vožnju, te potaknutim tim adrenalinom, izvrsno spojili dvije umjetnosti - letenje i glazbu.

S obzirom na svjetsku popularnost za ovim dvojcem i koliko su traženi po cijelom svijetu, njihova sigurnost je ipak bila na prvom mjestu, pa su tako letjeli helikopterima u pratnji iskusnog pilotskog dvojca Rainera Wilkea i Mirka Flaima.

Spot je u produkciji Red Bull Media House iz Salzburga, a snimanje je realizirala Baza Media iz Ljubljane, pod vodstvom jednog od najboljih evropskih režisera za kratke filmove i klipove ekstremnih sportova Domena Smerdela.

Ulaznice za koncerte hrvatske turneje možete kupiti preko sustava Eventim:

Sve o koncertu u pulskoj Areni pratite na Facebooku.

Više o 2CELLOS:

http://www.2cellos.com/us/events

www.menart.hr

Hrvatska turneja uključuje sljedeće gradove: 

01.06.2013. - Varaždin

02.06.2013. - Osijek

03.07. - Pula

11.08.2013. - Zadar

14.05.2013. 17:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh