« Iza ogledala
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
NOVI POČETAK

21. 12. 2012. - smak svijeta za laži i prevare?

Kad se pogledaju proročanstva drevnih naroda, svi se slažu da krajem ove godine nastupa novo, bolje doba

Piramida Maja u Chichen Itzi
Piramida Maja u Chichen Itzi (Arhiva)
Više o

smak svijeta

,

izvanzemaljci

,

teorije zavjere

,

21. 12. 2012.

,

Nibiru

,

Planet X

,

Pacal Voltan

,

smak svijeta 21. 12.

21. 12. 2012. dan je kada bi se, prema mnogima, trebalo dogoditi nešto važno za Zemlju i njene stanovnike. Senzacionalistički pristup donio je poplavu knjiga i tumačenja, temeljenih na rozeti na kojoj je majanski kalendar, koja su više manje katastrofična i najavljuju smak svijeta.

Već godinama se tvrdi da teorije zavjere imaju pravo, da će doći izvanzemaljci, flota NLO-a, srušiti se asteriod, Nibiru ili Planet X, zaokrenuti Zemljini polovi, spržiti nas sunčeve baklje i slično.

Uz poravnanje Zemlje s centrom galaksije, prvim nakon 26 tisuća godina, neki predviđaju promjenu energija i kataklizme, no drevni narodi redom su vjerovali da se radi o pomaku svijesti koji će donijeti boljitak čovječanstvu.

Majanski kralj Pacal Voltan, poznat po svojim proročanstvima i vještini s brojevima tvrdio je da se radi o novom početku, a s tim se slažu i mitovi i proročanstva starih naroda i religijskih skupina Hopi indijanacaEgipćana, kabalistaEsena, peruanskih Qero mudracaNavajoCherokeeApache i Iroquois Indijanaca, afričkih Dogona i australskih Aborigina.

Što god bilo od pozitivnih mogućnosti, neće se dogoditi odmah, tako da je najvjerojatniji scenario da ćete 21. 12. 2012. u 12.11 po našem vremenu možda, ali samo možda osjetiti mali klik u glavi ...

Za svaki slučaj, evo službenog sata koji odbrojava ... tik ... tak ...


19.12.2012. 10:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh