« Glazba
objavljeno prije 1 mjesec i 28 dana
GLAZBA

18. Seasplash ispunio sva očekivanja

Četiri dana Seasplasha kojeg su novinari nazvali "jednom od rijetkih festivalskih oaza u Europi" dalo je presjek bass glazbe i sound system kulture

Bilo je sjajno
Bilo je sjajno (Arhiva)
Više o

18. Seasplash festivala

Seasplash, točnije njegovo 18. izdanje, koje je završilo prošli tjedan na Martinskoj kod Šibenika, kao jedno od rijetkih glazbenih događanja u Hrvatskoj, ali i šire, sudeći po reakcijama ispunio je očekivanja posjetitelja.

Četiri dana Seasplasha kojeg su novinari nazvali "jednom od rijetkih festivalskih oaza u Europi" dalo je presjek bass glazbe i sound system kulture uz više od 40 izvođača. Na dvije noćne pozornice i jednoj dnevnoj, kroz program koji je trajao od 17 sati do 6 ujutro osjećala se atmosfera dobre zabave i pozitivnih vibracija unatoč epidemiji i svim neugodnostima koje je donijela 2020. godina.

Organizatori su ispunili sve uvjete nadležnih institucija koje su bile potrebne kako bi festival prošao u čim sigurnijim uvjetima.

Briga za zdravlje posjetitelja, dobar glazbeni program i divna lokacija u borovoj šumi, smještena na poluotoku preko puta Šibenika te ugodno ljetno vrijeme, učinilo je Seasplash "nasmijanom jadranskom utopijom" gdje se na kratko moglo zaboraviti na probleme vanjskog svijeta.

Mahom domaćoj publici, na Seasplashu su se pridružili i posjetitelji iz regije, te zemalja kao što su Austrija, Belgija, Grčka, Francuska, Njemačka i Poljska, redom zaljubljenici u reggae, dub, hiphop, jungle, drum and bass te soundsystem kulturu.

Objavljeni su i datumi 19. Seasplash festivala koji će se održati od 15. do 18. srpnja 2021., te su u prodaju puštene i prve festivalske ulaznice superranograbilice.

29.07.2020. 10:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh