« Film
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
PRIGODNO

13 gay scena koje vole i heteroseksualci

Bez velikih pretenzija izabrali smo 11 najboljih gay i lezbijskih scena iz holivuskog mainstreama koje će zasigurno, makar i kradom, rado pogledati i oni koji će na referendumu zaokružiti DA

Neve Campbell i Denise Richards ... uff :)
Neve Campbell i Denise Richards ... uff :) (Arhiva)
Više o

Planina Brokeback

,

filmovi

,

Fine mrtve djevojke

,

gay scene

,

Divlja igra

„Biti mutantom nije bolest", objašnjava profesor Xavier u drugom nastavku „X-Mena", superherojskog serijala u kojemu možete riječ mutant zamijeniti s rječju gay i dobit ćete najangažiraniji filmski serijal o gay pravima u povijesti. Nije ni čudno kad dobar dio kreativne ekipe serijala, prije svih režiser Bryan Singer i genijalni britanski glumac Ian McKellen koji igra Magneta, čine homoseksualci.

Ali, nama nije na kraj pameti, poput sirotog senatora Kellyja iz prvog filma, raditi popis holivudskih gayeva, već smo umjesto toga odlučili malo uljepšati ovu neveselu referendumsku priliku. Bez velikih pretenzija izabrali smo 11 najboljih gay i lezbijskih scena iz holivuskog mainstreama koje će zasigurno, makar i kradom, rado pogledati i oni koji će na referendumu zaokružiti DA.

Listu predvodi „Preko svake mjere", triler o dvije lezbijke koje pokušavaju nasamariti mafijaškog šefa kojemu je jedna od njih ljubavnica je doista seksipilan preko svake mjere, a za to su najzaslužnija Gina Gershon i Jennifer Tilly. Na listi je i najpoznatiji gay film našeg doba „Planina Brokeback" o kaubojskoj romansi Heatha Ledgera i Jakea Gyllenhala, nezaobilazna „Divlja igra" s Denise Richards i Neve Campbell i mnoge druge scene koje niti zadrtog heteroseksualca ne mogu ostaviti ravnodušnim.

Posebno skrećemo pažnju na našeg domaćeg predstavnika na listi, film Dalibora Matanića „Fine mrtve djevojke" koji ne samo što se može pohvaliti erotiziranim scenama s dvije lijepe glumice, Olgom Pakalović i Ninom Violić, nego u njemu već možemo vidjeti sve ono što nam se upravo događa, uključujući i gospođu koja neodoljivo podsjeća na Željku Markić.

Cijelu listu gay i lezbijskih scena možete pogledati na portalu Nemilosrdni gadovi.

01.12.2013. 09:04:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh