« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina
NESRETNA DJEVOJKA

1200 policajaca traži Antoniju Bilić

Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko rekao je kako 1200 policajaca traži nestalu djevojku na području 4 županije

Fotografija vijesti
Više o

Antonija Bilić

,

Tomislav Karamarko

Za nestalom Antonijom Bilić trenutno traga oko 1200 policijaca na području 4 županije, rekao je danas ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko.

U potragu su uključeni i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja te članovi lovačkih društava, no, istaknuo je ministar Karamarko, još nema novih dokaza koji bi mogli upućivati na to što se dogodilo s nestalom djevojkom, prenosi Hina.

Ministar je danas potvrdio kako policija još nema registraciju kamiona u koji je ušla Antonija Bilić 7. lipnja ujutro na mostu preko Čikole, kada joj se izgubio svaki trag. Traga se i za svjedokom, muškarcem u dobi od 60-ak godina koji je kobnog jutra također stopirao nedaleko od nestale djevojke.

Ministar Karmarko rekao je kako policija trenutačno raspolaže s više 150 dojava građana koje se provjeravaju.

Osnovana su, izvijestio je, dva stožera koji rade isključivo na slučaju nestale Antonije - jedan u Šibeniku i jedan u Ravnateljstvu policije. Provedeno je 150 kriminalističkih obrada te ispitano više od 400 osoba, nažalost bez rezultata.

Načelnik Sektora općeg kriminaliteta Ravnateljstva policije Predrag Brkopac istaknuo je kako policija pregledava nadzorne kamere s autoceste te provjerava sve dojave građana. Dodao je kako su građani u tom slučaju mnogo pomogli informacijama koje su dojavljivali policiji.

21.06.2011. 15:56:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh