« Seks
objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci
SEKSUALNI ATLAS

101 uzbudljiva lokacija za seks

Spolni odnos u spavaćoj sobi s vremenom postaje dosadan i budi nezadovoljstvo

(Arhiva)
Više o

seks

,

orgazam

,

seksualno uzbuđenje

Raznolikost i mašta u krevetu ključne su pretpostavke za razbijanje seksualne monotonije u vezi. Za sve kojima ubrzani način života ne ostavlja dovoljno vremena da smisle uzbudljive poze i lokacije, na raspolaganju stoji brojna literatura.

Najnovija knjiga "101 mjesto na kojem morate voditi ljubav prije smrti" autorice Charlotte Labouche daje niz ideja i savjeta kako začiniti seksualni život i utažiti glad za užitkom.

Šuma
Izbjegavajte vrijeme lova jer svako šuškanje u grmlju može privući pozornost lovca i njegove puške. Inače, vjerojatnost da ćete biti uhvaćeni je vrlo mala, a okruženi biljnim svijetom partneri se potpuno prepuštaju seksualnim instinktima.

Ured
Mogućnost da ćete biti uhvaćeni od kolega, čistačice, osiguranja ili nadređenih je jako velika. Kako uzbuđenje raste s rizikom, radni stol odlično je mjesto za izbacivanje stresa prikupljenog tijekom dana.

Tuš
Ono što u filmovima izgleda uzbudljivo i primamljivo, u stvarnosti može završiti neuspješno zbog niza detalja poput hladnih pločica, pogrešnog mlaza vode ili nedostatka prostora. Zagrijte kupaonicu prije nego što partnera odlučite u njoj zavesti, a dodatni faktori uzbuđenja su vruća voda i skliska pjena.

Telefonska govornica
U današnje vrijeme ju nije lako pronaći, ali priliku svakako treba iskoristiti. Mjesto je vrlo riskantno, ali kao stvoreno za brz i spontan seks.

Pod vodom
Spolni odnos ispod razine mora fetiš je većine ronioca koji morske dubine istražuju s partnerom. Preduvjeti su kvalitetna i sigurna ronilačka oprema, a sve ostalo prepušteno je mašti i trenutku.

Na motoru
Dečkima nije lako motocikl i ženu držati u ravnoteži, ali nema im ništa ljepše od orgazma na ljubimcu s dva kotača. Miris benzina i kože budi želju za avanturom, a potrebno širenje nogu dodatno pojačava užitak.

Ljuljačka
Prejako njihanje dovodi do bolnog buđenja iz napaljenog stanja u stvarnost. Inače je poza idealna za postizanje bliskosti i orgazma bez puno muke, laganim njihanjem.

WC
Zvuči odbojno, nije romantično ni udobno, ali pokazuje da jednostavno niste više mogli izdržati ni sekunde. Dostupnost lokacije je vrlo velika pa tako predstavlja idealno mjesto za bijeg na tulumu, koncertu, stadionu...

Sauna
Seks na temperaturi od 90 stupnjeva Celzijevih predstavlja užitak samo onima koji se dobro nose s vrućinom. Naime, osobama koje podnose visoke temperature, sauna dodatno pobuđuje adrenalin i želju.

Kuća roditelja
Povratak na mjesto gdje je seks dugi niz godina bio tema o kojoj se nije pričalo vrlo je uzbudljiv. Poticaj zabranjenog budi maštu i želju za ostvarenjem svih prljavih mladenačkih snova.

13.12.2012. 22:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh