« Seks
objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci
Hmmm

10 vrsta zvukova koje muškarci ispuštaju tijekom seksa

Muškarci za vrijeme seksa nisu glasni poput žena, a ako su sramežljiviji, onda su još i tiši. Ako uistinu uživaju, od njih ćemo čuti samo kratko stenjanje

Muškarci su tiši...
Muškarci su tiši... (Shutterstock)
Više o

seks

,

muškarci

,

zvukovi

,

stenjanje

Žene su obično glasnije dok se to radi, pa onih nekoliiko zvukova koji muškarci proizvode često potpiruju žensku maštu. Zato nudimo nekoliko pokušaja prijevoda tog misterioznog jezika užitka. Što nam to muškarci poručuju među plahtama:

1. Tiho, jedva čujno stenjanje

Muškarci za vrijeme seksa nisu glasni poput žena, a ako su sramežljiviji, onda su još i tiši. Ako uistinu uživaju, od njih ćemo čuti samo kratko stenjanje.

2. Ritmično grleno uzdisanje

Ono je prisutno kod većina muškaraca. Nekoliko dubokih grlenih uzdaha koje prati njegove pokrete je najčešći način da kažu da uživaju.

3. Čudni zvuk koji odmah požale

Dogodit će se češće nego što bi oni to htjeli priznati. Trude se iz petnih žila da ostanu  tiho, a onda se dogodi nešto što zvuči kao "ajhaooouu". Toliko pokušava šutjeti da sve ispadne još gore kad zvuk izleti. Najbolje je za njegov ego praviti se da se ništa nije dogodilo.

4. Neugodna tišina

Uvijek je malo jeziva. Čak i ako muškarci generalno nisu jako glasni, potpuni manjak zvukova imat će suprotan učinak na ženski užitak. Taško da će koja dobiti dojam da i on uživa.

5. Vikanje "Oh, da" i "Sviđa ti se to?"

Postoje dvije vrste ljudi: oni koji vole govoriti tijekom seksa i oni koji to ne mogu podnijeti. Ovakve fraze nisu baš previše uzbudljive i više sliče navijanju na nogometnoj utakmici nego nečemu što bi ženu trebalo uzbuditi. Ako već govore, neka to bude nešto što će poticati partneričino uzbuđenje. 

6. Pravi 'prljavi razgovor'

Od kojih će neke žene pobjeći glavom bez obzira, a druge će doživljavati trenutne orgazme. Ako se upuštaju u takvu vrstu razgovora, trebali bi znati je li to nešto što će uzbuditi i partnericu.

7. "Svršavam."

O tome malokad mogu lagati. Nadamo se.

8. Teško disanje

Još jedan klasik. Počne teško disati, to je dobar pokazatelj da se uživio u posao i da uživa.

9. Čudni zvukovi visoke frekvencije

Možda oni koji vole tišinu zapravo izbjegavaju ovakvu vrstu zvukova? Ili se neki možda jednostavno ne mogu kontrolirati pa na vrhuncu strasti pa počnu cvilit. Tko bi ga znao...

10. Vrištanje

Ili se uživio do kraja ili... ste mu ozlijedili alatku?

 

Izvor

Piše: Andrea Holi
17.08.2017. 21:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh