« Fun
objavljeno prije 13 godina i 4 mjeseca
BOLNO ISTINITO

10 viceva o političarima

Izabrali smo ih i plaćamo im da se puno radno vrijeme bave politikom, trebali bi služiti nama, ali izgleda da politička logika nije baš tako jednostavna

George Bush
George Bush (Getty Images)
Više o

George Bush

,

vicevi

,

političari

CNN javlja da je požar uništio knjižnicu Georga Busha. Izgorjele su mu obje knjige. Najgore od svega je što drugu još nije do kraja obojao.

Bush i Blair s gostima večeraju u Bijeloj kući. Pita gost: "Predsjedniče, o čemu ste danas razgovarali?" Na to će Bush: "Planiramo 3. svjetski rat. Odlučili smo ubiti 4 milijuna muslimana i jednog zubara." Pita gost začuđeno: "Zašto zubara?" Bush se osmjehne, pogleda Blaira i odgovori: "Jesam ti rekao da nas nitko neće pitati za muslimane."

Koja je razlika između sabora i kazališta? - Dobri glumci u kazalištu malo zarađuju.

Muškarac u šetnji New Yorkom ugleda djevojčicu na koju je skočio veliki pas. Dotrči do nje i započinje borbu s podivljalim psom. Uspijeva ga ubiti i spasiti djevojčicu. Stiže policajac koji je sa sigurne udaljenosti promatrao događaj i kaže: "Svaka čast. Pa vi ste pravi heroj. Sutra će u novinama pisati da je Amerikanac spasio život djevojčici!" Kaže muškarac: "Ali ja nisam Amerikanac". Na to će policajac: "Odakle ste?" Muškarac odgovara da je iz Pakistana i odlazi. Drugi dan u novinama piše: "Islamski ekstremist ubio američkog psa. Sumnja se u povezanost s terorističkom mrežom."

Kirurg, političar i inženjer raspravljaju o tome tko ima najstarije zanimanje. Kaže kirurg: "Stvar je jasna. Eva je stvorena od Adamovog rebra. Znači da je prvo postojala kirurgija." Kaže inženjer: "Ma ne, na početku je bio kaos i inženjer je morao taj kaos dovesti u red i stvoriti Zemlju." Kaže političar ponosno: "Da, ali netko je morao stvoriti kaos!"

Zašto su političari i golubovi slični? Jedu nam iz ruke kad su dolje, a počnu kenjati po nama čim dođu gore.

Koja je razlika između telefonske govornice i politike? U telefonskoj govornici prvo plaćamo pa biramo. U politici prvo biramo pa plaćamo.

Mali Ivica pita tatu što je politika. Otac mu objašnjava na primjeru obitelji: "Evo na primjer ja donosim novac u kuću, znači ja sam kapitalizam. Tvoja mama ga očekuje i troši, ona je vlada. Zajedno se brinemo za tebe, ti si narod. Naša kućna pomoćnica predstavlja radnu klasu, a tvoj brat koji je još uvijek u pelenama predstavlja budućnost." Ivica odlazi na spavanje ali ga usred noći budi bratov plač. Odlazi po majku, ali ona spava. Odlazi po kućnu pomoćnicu u čijem krevetu pronalazi oca, kuca na vrata ali oboje spavaju. Vraća se u svoju sobu i drugo jutro kaže ocu: "Shvatio sam što je politika. Kapitalizam iskorištava radnu klasu dok vlada spava. Narod nitko ništa ne pita a budućnost je usrana."

Britanski ministar prometa želi europeizirati Englesku. Odlučuje uvesti prometovanje desnom stranom, ali nije sasvim siguran kako će to narod prihvatiti pa uvodi prijelazno razdoblje - u prvih mjesec dana će po desnoj strani voziti samo autobusi.

America: "We have Barack Obama, Stevie Wonder, Bob Hope and Johnny Cash." Croatia: "We have Ivo Sanader, no wonder, no hope and no cash."

Ako imate bolji vic, slobodno ga stavite na naš forum i uključite se u nagradnu igru!!!

04.02.2011. 21:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Crozona
    05.02.2011. 09:34
    Gdje ćete boljeg vica od 150.000 zaposlenih u 2011.
  2. avatar
    karlo
    07.02.2011. 10:56
    Khm... Bob Hope i Johnny Cash su umrli prije nego je Obama došao na vlast.
    Amerika nema ni jednog ni drugog. Kao što ni Hrvatska nema Ivu Sanadera.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh