« Fun
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
LIJEČNICI I PACIJENTI

10 viceva o doktorima

"Pacijent dolazi kod doktora i...." čest je početak viceva u kojima glavne uloge igraju liječnici i njihovi pacijenti

Doktor
Doktor (Shutterstock)
Više o

smijeh

,

liječnici

,

vicevi

"Doktore, bole me oči kad pijem kavu", žali se pacijent. "Pokušajte izvaditi žlicu iz šalice", odgovara doktor.

"Bilo je blizu", kaže pacijent medicinskoj sestri nakon operacije. "Na što mislite?", pita sestra. "Centimetar dalje i izašao bi iz svog područja", objašnjava doktor.

"Ništa ne zarađujemo od najraširenije očne bolesti na svijetu - ljubavi na prvi pogled", žali se jedan oftalmolog drugom.

Novopečeni otac čeka u rodilištu. Dolazi sestra s trojčekima. "Kakav napredak medicine!!! Sada si možemo izabrati dijete", kaže oduševljeni otac.

>>10 prljavih viceva

"Uh, dobro je prošlo", kaže operirani pacijent muškarcu koji leži pored njega u sobi. "Bolje vam je da se ne veselite prerano", upozorava muškarac i dodaje: "Mene su morali dva puta otvarati jer su zaboravili pincetu." Nekoliko minuta kasnije upada glavna sestra u sobu i pita: "Jeste li vidjeli naočale kirurga?"

Tri liječnika na kavi. Kaže oftalmolog: "Idem ja, vidimo se." Kaže otorinolaringolog: "Idem i ja. Čujemo se." Na to će ginekolog: "Ok, pozdravite supruge. Pogledat ću ih uskoro."

Kaže ginekolog pacijentici: "Ne morate tako širiti noge. Na poslu ne namjeravam ući u vas."

"Dobili smo pacijenta koji ima sifilis, HIV, herpes, hepatitis i koleru", žali se jedan liječnik drugome. "Ajme, što mu dajete", pita kolega. "Ujutro šnitu kruha, za ručak pizzu i za večeru jaje na oko", odgovara liječnik. "I to pomaže?", začuđeno pita kolega. "Ne, ali barem stane ispod vrata."

"Doktore, kako mogu dočekati duboku starost", pita pacijent. Doktor: "Je l' pušite?" Pacijent: "Ne!" Doktor: "Je l' pijete?" Pacijent: "Ne!" Doktor: "Jedete li masnu i nezdravu hranu?" Pacijent: "Ne!" Doktor: Imate li puno žena?". Pacijent: "Nemam!" Doktor: "Stvarno ne razumijem zašto onda želite dugo živjeti!"

"Doktore, ne mogu dobiti dijete", požali se pacijentica novom ginekologu. "U redu. Skinite se i lezite", odgovara doktor. Na to će zabrinuta pacijentica: "Ali...želim da mi muž bude otac prvog djeteta..."

28.11.2010. 12:42:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    ljepotica ilic
    20.05.2013. 10:34
    super vicevi ;)
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh