« Žene
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
ISPECI PA RECI

8 stvari koje žene ne smiju govoriti muškarcima

Svaka čast na pokušaju održavanja veze bez tajni, ali neke stvari ipak treba zadržati za sebe

Ove stvari zadržite za sebe
Ove stvari zadržite za sebe (Dreamstime)
Više o

Tajna

,

muškarci i žene

1. I moj bivši je to radio

Bez obzira bio komentar pozitivan ili negativan, usporedbe s bivšim ljubavima uvijek su deplasirane. Želite vi stvarno da sadašnji razmišlja o tome kako se ponaša kao bivši? Pored toga, vjerojatno će misliti da niste preboljeli staru ljubav, pa sljedeći put kad osjetite taj deja-vu, komentar jednostavno zadržite za sebe.

2. Maja je trudna, ali nemoj nikome reći!

Tajne koje se tiču i njegovih muških prijatelja, partnera samo dovode u nelagodne situacije. Bolje da ne zna da je cura njegova najboljeg frenda trudna nego da mora o tome šutjeti pred njim. Također, ne mora znati o bolestima vaše prijateljice i emocionalnim nestabilnostima... dovoljno mu je što mora slušati o vašim promjenama raspoloženja.

3. Kad se vjenčamo i dobijemo djecu, onda....

Lijepo je maštati o budućnosti, romantičnom vjenčanju i čoporu zajedničke djece, ali ukoliko ga ne želite prestrašiti svojim ozbiljnim planovima, zadržite sanjarenje za sebe ili ga podijelite s prijateljicama. Čak i ako on sam razmišlja o zajedničkoj budućnosti, najvjerojatnije ne želi o tome razgovarati. Sve u svoje vrijeme.

4. Misliš li da je  lijepa?

Takva i slična pitanja muškarce dovode u lose-lose položaj. Ako kažu "da, lijepa je" očekuje ih gotovo siguran ispad ljubomore. Ako kažu "nije lijepa", predbacivati će im se da lažu što lako može dovesti do principijelne rasprave o laganju u vezi.

5. "Dobro sam" ili "nema veze"

Vaš pogled govori više od tisuću riječi, kao i činjenica da u posljednjih sat vremena niste izgovorili niti jednu riječ. No, kad vas pita što se s vama događa, odgovarate u generičkom "sve je u redu" stilu, što nevjerojatno frustrira svakog zaljubljenog muškarca. Na kraju takvo pasivno-agresivno ponašanje nikome ne pomaže.

6. Je li sigurno sve u redu?

(Pitanje koje žene vole postavljati nekoliko puta u nizu, iako svaki put dobiju odgovor da je doista sve ok). Umjesto da napornim zapitkivanjem izlude muškarca i isprovociraju svađu, žene bi se trebale pomiriti s njegovom izjavom da je sve u redu. Možda je šutljiv jer je umoran ili pod stresom, što ne znači da automatski postoji problem u vezi o kojem mora razgovarati.

7. Nisam dovoljno dobra

Da misli da mu cura/žena nije dovoljno atraktivna/pametna, muškarac sigurno ne bi ni započeo vezu s njom. Jači spol voli samouvjerene žene i ne želi svakodnevno slušati o psihičkim dvojbama partnerice. Biste li vi voljeli da vam se cijeli dan dečko žali na prevelika bedra, ispucalu kosu i druge probleme?

8. Mrzim tvoju majku/prijatelje/obitelj/psa....!

Možda se ne slažete savršeno sa svakim članom njegova obiteljskog ili prijateljskog kruga, ali to nije ni potrebno. Zadržite dostojanstvo i pokušajte shvatiti što mu znače osobe koje vam se ne sviđaju. Ako volite partnera, vjerujte u njegov izbor i nikad ne tražite da bira između vas i nekog drugog tko mu je važan.
04.10.2012. 22:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh